Еліна СВІТОЛІНА: «Все йде не дуже гладко. Тепер готуюся до Олімпіади»

Українська тенісистка прокоментувала виліт з Вімблдону

Українська тенісистка Еліна Світоліна прокоментувала поразку на Вїмблдоні. Тепер спортсменка готується до Олімпіади.

«Сьогодні я грала трошки пасивно, а суперниця брала ініціативу в розіграші. Лінетт відіграла дуже чисто, дуже здорово діяла і справа, і зліва. Вона забила багато віннерів. Потрібно було постаратися знайти свою гру, але мало що виходило, тому що вона перехоплювала ініціативу дуже рано і грала практично безпомилково. У мене не вийшло використати свої можливості, мені було важко домінувати в розіграшах. Напевно, я допускала трохи більше невимушених помилок, ніж хотілося б. І це трава, так що все відбувається досить швидко. Якщо чесно, то вона відіграла неймовірно».

«Я вже роками виступаю в Турі, і було багато різних ситуацій, але зараз, я б сказала, все йде не дуже гладко. Звичайно, це важкий період, але за свою кар'єру я вже була в такому становищі кілька разів. І головне те, як ти зможеш повернутися після цих важких поразок. Мені точно потрібно відпочити, перезавантажитися, щоб знову відчувати себе свіжою перед майбутніми турнірами».

«Далі я буду готуватися до Олімпіади. Це дуже особливий турнір для мене. Я постараюся бути до нього готовою. Зараз буде трохи часу, щоб відпочити і підготуватися, перейти на хард і стати сильніше фізично. Я дійсно хочу добре виступити на Олімпійських іграх, але зараз я не знаю, я не відчуваю, що в психологічному плані все добре, тому мені потрібен час для відпочинку і для підготовки», - сказала Світоліна.

Еліна і ще 4 тенісистки представлять Україну на Олімпіаді.

Іван Зінченко Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 03 червня 2024, 21:59 6

Лідер рейтингу АТР у важкому матчі 1/8 фіналу виграв у Франсіско Черундоло у 5 сетах

Коментарі