Теофімо, ми йдемо за тобою! Ломаченко впевнено нокаутував японця Накатані

Великий вечір боксу за участю українського боксера пройшов у Лас-Вегасі

В ніч з 26 на 27 червня на арені Virgin Hotels в Лас-Вегасі, США, пройшов великий вечір боксу від Боба Арума та його промоутерської компанії Top Rank.

Український боксер Василь Ломаченко (14-2, 10 KO) виграв 12-раундовий бій проти японця Масайоші Накатані (19-1, 13 KO).

Незважаючи на дуже високий зріст Накатані, Ломаченко швидко пристосувався і почав точно влучати з перших хвилин, поступово завдаючи шкоди японцю. У кінці першого раунду Василь отримав розсічення на лобі через зіткнення головами, але в перерві катмен Расс Анбер зупинив кров, і це особливої ​​ролі в подальшому не зіграло.

Джеб японця не працював. Василь мав перевагу в швидкості роботи і рук, і ніг. Відмінно рухався Ломаченко, і найчастіше його атаки досягали мети. Василь зближався і потужно пробивав, виконуючи геймплан на бій.

У п'ятому раунді Василь затиснув суперника біля канатів і пробив тому в голову - нокдаун! Рефері відрахував до восьми для японця. У того пішла кров з носа, і тільки гонг врятував Накатані.

Ломаченко явно скучив за боксом і перебував у відмінній формі. Пурхав як метелик і жалив як бджола. Накатані відчував себе недобре і вже подумував про те, щоб відмовитися від продовження бою.

У восьмому раунді трохи темп знизився, Василь взяв паузу. Але батько-тренер Анатолій Ломаченко у перерві попросив Васю не вимикатися після атак. І той відразу виконав в рингу це побажання.

Після потужної атаки Василя японець був ошелешений. І розірвав його Ломаченко! Рефері зупинив бій і зафіксував перемогу українця. 15-та звитяга українця на профі-рингу.

Головна мета Ломаченка тепер - провести бій-реванш проти Теофімо Лопеса та відібрати у американця пояси, втрачені у попередньому бою.

Див. також: відео бою, відео нокауту, фотогалерея бою

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 18:30 0

Каталонці перемогли з рахунком 2:0

Коментарі