Леся ЦУРЕНКО: «Були думки завершити кар'єру, але я занадто люблю теніс»

Українська тенісистка - про проблему з ліктем

Українська тенісистка Леся Цуренко, яка вчора пробилася в основну сітку Вімблдону, розповіла про свої проблеми з ліктем і про те, чи замислювалася вона про завершення кар'єри:

«Зараз я граю в рукаві. У нас дуже комплексний підхід, ми робимо все, що можемо. Ми розуміємо, що лікоть на стадії відновлення, потрібно робити точну роботу. В принципі він дозволяє грати. Вімблдон був для нас експериментальним. Ми розуміли, що сценарій Ролан Гаррос теж можливий: що я зіграю один матч і лікоть сильно розболиться.

Але тут вже я відіграла три матчі поспіль. Коли я граю, то він болить, і, як мені пояснили, він буде боліти якийсь час. Я можу тільки терпіти і робити все можливе: носити компресійний рукав, виконувати вправи, розтяжки тощо.

Думки про завершення кар'єри? Бували й такі моменти, але я занадто сильно люблю теніс. Я дуже позитивно ставлюся до життя, навіть такі труднощі не можуть збити мій настрій. Історія з ліктем почалася, напевно, в найкращий момент моєї кар'єри. Я реально ці два роки, скільки я з ним займаюся, в мене весь час відчуття, що я то ого-го, я можу грати, я просто чекаю, коли ми його повністю переможемо і я зможу спокійненько грати.

Ніяких інших фізичних проблем у мене немає. І я дуже класно себе почуваю, я багато тренуюся і отримую від тенісу істинне задоволення. А від турнірів тим більше. Ось вчора я сиділа і раділа, що я і давненько не грала три матчі поспіль, і ще три перемоги оформила, і лікоть дозволяє це робити. Я дуже філософськи ставлюся до тенісу, до життя і радію кожній дрібниці».

Олег Дідух Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 22 травня 2024, 21:29 7

Дар'я поступилася Оксані Селехметьєвій у другому матчі кваліфікації до мейджора

Коментарі