Артем ФРАНКОВ: «Де і коли Україна на цьому Євро досягнула успіху?»

Спеціаліст просить не нагнітати істерію

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков прокоментував вихід збірної України до 1/8 фіналу Євро-2020.

«Для всіх відповім на одне показове послання. Вихід до плей-оф це успіх??? Ну хіба що з F... Вихід до 1/8 при даному складі групи це обов'язкова програма, яку потрібно було вирішувати спокійно, не перетворюючи на істерику. Порівняння з древніми Євро? У 2012-му при 16-ти учасниках люто не пощастило з жеребкуванням, у 2016-му при 24-х зганьбилися так, що хоч святих винось. Але «не зганьбитися» зовсім не обов'язково означає «успіх», ау, чуєте?!

Щоб було зрозуміло: де і коли Україною на цьому Євро було досягнуто УСПІХУ? У якому матчі? З Македонією? Не смішіть мої капці!

А коли дехто розпочне істерії на предмет перекручувань або там завищених вимог до збірної, просто закрийте очі і подумки запитайте себе: так що, успіху уже досягнуто? І ось це він ?! Ха...

Найпростіший аргумент. Хіба виступ збірної Польщі може служити критерієм успіху / неуспіху збірної України? Але ж «успішники» пропонують саме це: оскільки поляки програли шведам, у нас успіх; а якби вони виграли, у нас був би провал. Виглядає, зізнатися, божевіллям.

Успіх не може прийти з боку або звалитися з балкона на голову. Успіх це здобуте власними руками, ногами і зубами. Бачу так», - написав Франков.

Володимир Клепач Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 03 травня 2024, 21:47 37

Україна стала найкращою командою Дивізіону 1B

Коментарі