Арнаутович потрапив у скандал на Євро. УЄФА проводить розслідування

Форвард збірної Австрії Марко Арнаутович потрапив у неприємну ситуацію

В кінці матчу першого туру з Північної Македонією (3:1) нападаючий збірної Австрії Марко Арнаутович, забивши м'яч, прокричав кілька фраз на адресу суперників. Така поведінка гравця не сподобалася капітану збірної Австрії Давиду Алабі, який в буквальному сенсі закрив рукою рот партнеру по команді. Цей інцидент, ясна річ, не залишився без уваги фото і телекамер.

Як з'ясувалося пізніше, Арнаутович викрикував образи на адресу Егзона Бейтулая і Езджана Аліоскі, у яких є албанське коріння. За інформацією сербських ЗМІ, Арнаутович крикнув Аліоскі: «Я #### твою албанську матір».

Після гри Арнаутович сказав, що це була звичайна словесна перепалка, яка не має нічого спільного з політикою або расизмом.

«На емоціях від гри було сказано кілька гарячих слів, за які я хотів би вибачитися - особливо перед моїми друзями з Північної Македонії та Албанії. Хочу дуже ясно сказати одну річ: я не расист. У мене є друзі майже в кожній країні, і я виступаю за різноманітність. Всі, хто зі мною знайомий, знають про це».

Однак македонці після гри направили в УЄФА лист з проханням розібратися в ситуації і покарати гравця збірної Австрії.

У вівторок УЄФА призначив для розгляду справи інспектора і, якщо звинувачення на адресу Арнаутовича підтвердяться, чемпіонат Європи для нього може завершитися достроково.

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 квітня 2024, 11:35 2

«Арсенал» та «Баварія» гарантували собі участь у головному єврокубковому турнірі

Коментарі