ХУДЖАМОВ: «У Маріуполі на базу приїжджали люди з прапорцями «ДНР»

Екс-голкіпер «Шахтаря» розповів про те, що було у перші дні війни на Донбасі

Колишній голкіпер «Шахтаря» і «Маріуполя» Рустам Худжамов розповів про те, що відбувалося в перші дні російської агресії на Донбасі в 2014 році:

«Як вибирався з Донецька? Коли вперше побачив людей у ​​балаклавах, я дружині сказав (вона тоді тільки народила другу дитину): «Збирайся, всі речі, які є, які тобі потрібні, для дітей, все більш-менш цінне, і біжи». І добре, що вона послухала мене. І послухала вона ще тому, що пролетів винищувач над будинком, два чи три кола зробив. Послухалася просто без слів, сіла та поїхала з дітьми.

Я залишився, там ще тренувався тиждень. Потім «Шахтар» грав у Черкасах, а в мене дружина з Черкас (а вони відразу поїхали туди). Я попросився з «Шахтарем», долетів туди і все, вже не повернувся. Машини потім витягнув, допомогли друзі, які ганяли машини. Витягнув два автомобіля звідти, їх забили речами, всім, що було там цінне.

Перший час бачив людей [у Маріуполі], які на базу приїжджали з маленькими прапорцями [так зв.] «ДНР». Довелося говорити з ними.

Не всі однакові в «Шахтарі». Знаю точно, що хлопці допомагали та допомагають. Чи правда, що ми з Пятовим та Степаненком видавали гроші на армію? Так. Чому не афішували? Це питання піару. Взагалі, за своє життя багато зробив для інших людей, але ніколи не афішував. Максимум - міг розповісти дітям, як приклад того, що бувають ситуації в житті людей, коли немає виходу і ти можеш допомогти, простягнути руку. Мало хто знає, що я робив, коли в «Шахтарі» грав».

Це мафіозна структура! Худжамов вважає: половину суддів треба вигнати

Микола Степанюк Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 01:14 0

Тібо вперше зіграв у цьому сезоні

Коментарі