Анатолій ТРУБІН: «Я провалив гру. Хочу вибачитися»

Голкіпер збірної України вважає, що в матчі з Бахрейном команда пропустила гол через його провину

19-річний воротар «Шахтаря» і збірної України Анатолій Трубін підбив підсумки нічиєї в товариському матчі з Бахрейном (1:1). Єдиний гол Україна пропустила після пенальті, який був призначений за фол Трубіна на гравці суперників.

«Хочу вибачитися перед уболівальниками за свою гру. Я вважаю, що сьогодні я провалив гру, плюс помилка була в моменті з пенальті. Хочу вибачитися і перед партнерами по команді, тому що цей результат більшою мірою через мою провину. Через цю дурну помилку пропустили і почали поспішати відіграватися. Не потрібно було виходити на м'яч, він йшов у сторону, і не було небезпеки. Плюс наш захисник супроводжував його, потрібно було залишатися у воротах і тримати позицію. Моя помилка - це неправильна оцінка ситуації. Всі помиляються, просто воротарська помилка помітна всім, тому що це на 99% гол.

А так добре грали другий тайм, в першому таймі контролювали м'яч, потім трохи важко було. Після тижневого циклу по два тренування було важко, але все одно я вважаю, що ми непогано грали. Може, було якесь хвилювання у тих, хто дебютував сьогодні, але на позиціях лідерів є кваліфіковані хлопці, які можуть їх замінити. У будь-якому матчі важливий результат, це буде хорошим уроком особисто для мене, щоб більше і краще працювати і якісніше готуватися до матчів. Дуже дякую уболівальникам. Давно не було такої підтримки, стільки людей. Грати при майже заповненому стадіоні - це кайф», - заявив Анатолій Трубін.

Михайло Шаповалов Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 12:12 0

Екссуперник українського боксера поділився думками про бій

Коментарі