Бувай, Угорщина. Ребров залишає Ференцварош, підтвердив президент клубу

Виявляється, український тренер подав у відставку ще 10 лютого

Президент «Ференцвароша» Габор Кубатов розповів, що український тренер Сергій Ребров прийняв рішення залишити угорський клуб і керівництво вже розпочало пошуки нового наставника:

«Сергій Ребров прийняв рішення залишити «Ференцварош» і подав у відставку ще 10 лютого. Він попросив передати через свого агента, що хоче піти в кінці сезону і нам потрібно шукати нового тренера. Це стало несподіванкою. Я навіть не міг подумати, що між клубом і головним тренером є якісь непорозуміння, через що він захоче піти.

Як відповідальний президент, я відразу зрозумів, що потрібно шукати нового тренера, щоб напередодні кваліфікації Ліги чемпіонів футболісти знали, хто буде керувати командою. Звичайно, ми провели аналіз ринку тренерів і вже знайшли потрібних кандидатів, які зможуть замінити Реброва».

Український тренер тричі приводив команду до золотих медалей чемпіонату Угорщини та вивів «Ференцварош» у груповий раунд Ліги чемпіонів 2020/21.

Як варіанти продовження кар'єри Ребровим в пресі називалися клуби: «Фенербахче» (Туреччина), «Тоттенхем» (Англія), АЕК (Греція), ЦСКА (Росія), «Кайрат» (Казахстан).

Угорський «Ференцварош» можуть очолити турок Окан Бурук, австрійський фахівець Петер Штегер або навіть наставник «Зорі» Віктор Скрипник.

Микола Степанюк Джерело: Origo.hu
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 травня 2024, 00:14 9

«Реал» зіграє з «Боруссією» 1 червня у фіналі головного єврокубка

Коментарі