Артем ФРАНКОВ: «А що заважало Зорі в Полтаві? Який арбітр вам завадив?»

Відомий журналіст – про результати луганчан

У середу «Зоря» несподівано поступилася «Олімпіку» (1:2) в перенесеному поєдинку 10 туру УПЛ. Відомий футбольний журналіст Артем Франков висловився з приводу суддівства в матчі.

«Епізод із незарахованим голом «Зорі» був контакт Луньова з воротарем у воротарському майданчику з вини самого Луньова. Тим більше, що арбітри зафіксували офсайд у футболіста «Зорі». Що стосується епізоду з червоною карткою Василю, було видно, що Каргбо отримує важку травму. Так, Василь грав у м'яч, але при цьому він зіграв в суперника. Якщо ти одночасно граєш в м'яч, але при цьому завдаєш шкоду здоров'ю суперника, будь ласка, відповідай за це. І те, що «Зоря» потім розігрувала вільний удар, це був реальний офсайд. Але була допущена методична помилка помічника головного арбітра. Якщо була б якась небезпека біля воріт «Зорі», епізод за правилами потрібно було дати дограти. Але в цьому випадку воротам «Зорі» не загрожувала небезпека.

А приводу того, що «Зоря» все ніяк не може поборотися за срібло, є питання. Хочеться запитати: «Хлопці, а що з вами було в Полтаві, коли ви грали з Ворсклою? Там арбітр вам завадив?». На мій погляд, «Зоря» має певні перепади в грі і Скрипник це показує, адже з Олімпіком була ротація, багато хто з лідерів був на лавці запасних», - сказав Франков.

Нагадаємо, в 22-му турі чемпіонату «Зоря» на виїзді програла «Ворсклі» з рахунком 2:4.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 18:48 1

Мічел побоюється, що команду залишить велика кількість провідних футболістів

Коментарі