Остап МАРКЕВИЧ: «Пенальті? Фол був до штрафного»

Головний тренер «Маріуполя» поділився думкою про поразку в матчі проти «Руху»

Головний тренер «Маріуполя» Остап Маркевич прокоментував поразку азовців в поєдинку проти «Руху» (0:3).

- Ключовим моментом у матчі стало призначення пенальті у ворота вашої команди. Ви вже подивилися відео? Де був фол - до або в штрафному?
- Фол був до штрафного. І ще треба розібратися, чи був взагалі фол. Що тут можна говорити? Це ж не в перший раз. У Ковалівці метр до штрафного - пенальті, тут - те ж саме. Я нічого не хочу коментувати, тому що скажуть, що шукають виправдання. Всі все бачили. Зараз техніка на високому рівні, є повтори. Що ще можна говорити? Цей момент вплинув на хід матчу - нам довелося робити перестановки, які нам не властиві. Все одно характер потрібно проявляти в будь-якому випадку, незважаючи на те, що відбувається на полі. І ті гравці, які виходять в гру, також повинні вносити свій вклад в гру команди. Проаналізуємо цю гру, зробимо висновки.

- У другому таймі за рахунку 0:0 «Маріуполь» став відкриватися і пропустив контратаку. Можна сказати, що пішли в атаку і потрапили «в полон»?
- Ми завжди так граємо. Якщо команда грає з «високою» лінією оборони, то центральні захисники повинні бути дуже уважні. Оскільки будь-яка передача вперед від суперника несе небезпеку і необхідно бути уважним і сконцентрованим. Плюс захисники повинні володіти хорошою швидкістю для того, щоб покривати великі відстані. Це наш стиль. Ми так граємо. Помилка захисника? Всі ми помиляємося.

- Що у Вас із газоном в Маріуполі?
- 2-го травня вже повинні грати вдома. Упевнений, нам рідні стіни допоможуть.

Олександр Тішура Джерело: ФК Маріуполь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 16:30 69

Два попередні матчі суперників цієї весни завершилися з однаковим рахунком 4:1 на користь гірників

Коментарі