Арсенал: «Ми помилилися і просимо вибачення за це»

Лондонський клуб раптово покинув Суперлігу

Прес-служба лондонського «Арсеналу» опублікувала лист уболівальникам клубу, в якому повідомила причини виходу з Суперліги.

«У наші плани ніколи не входило намір завдати таких страждань уболівальникам. Однак, коли прийшло запрошення про вступ до Суперліги, ми, знаючи про те, що ніяких гарантій немає, не хотіли відставати, щоб бути впевненими в тому, що ми захищаємо «Арсенал» і його майбутнє.

В результаті того, що ми вислухали вас і футбольне співтовариство в цілому, ми прийняли рішення покинути Суперлігу. Ми зробили помилку і просимо вибачення за це.

Ми знаємо, що буде потрібен час, щоб відновити вашу віру в те, чого ми намагаємося досягти тут, в «Арсеналі», але дозвольте нам прояснити, що рішення стати частиною Суперліги було викликано нашим бажанням захистити «Арсенал», клуб, який ви любите, і підтримати улюблену гру за рахунок більшої згуртованості та фінансової стабільності», - йдеться в заяві «Арсеналу».

Нагадаємо, що «Арсенал» був в числі 12 клубів, які заснували Європейську Суперлігу. 20 квітня всі англійські клуби покинули турнір, а Суперліга оголосила про припинення запуску турніру.

Максим Гаптар Джерело: ФК Арсенал Лондон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 17:54 14

Красюк розповів, що команда Усика планує попросити IBF зробити виняток

Коментарі