ESPN: УЄФА не виключатиме клуби Суперліги з півфіналів ЛЧ та ЛЄ

«Реал», «Челсі» і «Манчестер Сіті» були під загрозою виключення з турніру

УЄФА планує провести наступного тижня півфінали Ліги чемпіонів за участю клубів, які створили Європейську Суперлігу («Реал» Мадрид, «Челсі» і «Манчестер Сіті») за початковим графіком, хоча раніше повідомлялося, що команди, що «відкололися», будуть виключені з турніру.

«Реал», «Челсі» і «Ман Сіті» входять в число 12 команд, які озвучили плани щодо створення турніру, який замінить Лігу чемпіонів. ESPN повідомляє, що УЄФА вже не розглядає питання про виключення клубів зі своїх турнірів і що матчі наступного тижня відбудуться.

Президент УЄФА Александер Чеферін днем ​​раніше підняв питання про те, що 12 клубів, в тому числі «Ліверпуль», «Манчестер Юнайтед», «Арсенал» і «Барселона», будуть відсторонені від участі в турнірах УЄФА через їх спробу організувати свій власний прибутковий турнір.

Голова Датської футбольної асоціації Йеспер Меллер, член виконавчого комітету УЄФА, заявив 19 квітня, що клуби, що беруть участь в єврокубках, можуть бути виключені з Ліги чемпіонів і Ліги Європи вже в найближчу п'ятницю, 23 квітня.

Такий крок також призведе до вильоту «МЮ» і «Арсеналу» з Ліги Європи напередодні півфінальних матчів наступного тижня з «Ромою» і «Вільярреалом» відповідно.

Однак у вівторок, 20 квітня, Чеферін запропонував власникам «клубів-повстанців» мир, сказавши: «Джентльмени, ви зробили помилку. Ще є час, щоб передумати».

«Реал» має зіграти з «Челсі» в Мадриді 27 квітня, а «Ман Сіті» відправиться до Франції, щоб зустрітися з «ПСЖ» наступного дня.

Микола Степанюк Джерело: ESPN
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву

Коментарі