Гарі НЕВІЛЛ: «Суперліга – це ганьба. Ми повинні забрати владу у топ-клубів»

Легенда «Манчестер Юнайтед» жорстко розкритикував створення нового турніру

Колишній захисник «Манчестер Юнайтед» і збірної Англії Гарі Невілл прокоментував анонс про створення Європейської Суперліги, куди увійшли 12 топ-клубів.

«У цій ситуації мені найбільше огидні «Манчестер Юнайтед» і «Ліверпуль». Вони йдуть в турнір, з якого не можна вилетіти? Це абсолютна ганьба. Ми повинні відбити владу в цій країні у клубів, які перебувають на вершині цієї ліги, в тому числі і у мого клубу.

Це чиста жадібність, вони самозванці. Власники «МЮ», «Ліверпуля», «Челсі» і «Ман Сіті» не мають ніякого відношення до футболу в цій країні. «Манчестер Юнайтед», «Арсенал», «Тоттенхем» навіть не беруть участі в Лізі чемпіонів. Чи є у них взагалі право там перебувати? Це абсолютний жарт. Прийшов час створити незалежні регулюючі органи, щоб перешкодити цим клубам мати владу. Досить», - сказав Невіл.

Нагадаємо в Суперлігу увійшли «Арсенал», «Челсі», «Ліверпуль», «Манчестер Сіті», «Манчестер Юнайтед», «Тоттенхем», «Реал», «Барселона», «Атлетіко», «Мілан», «Інтер» і «Ювентус». Ще 8 команд-учасниць будуть оголошені пізніше. Очікується, що турнір почнеться в серпні 2021 року.

Раніше повідомлялося, що всі 12 клубів, що беруть участь в Суперлізі, будуть виключені з Ліги чемпіонів.

Максим Гаптар Джерело: The Gurdian
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 05 травня 2024, 07:35 0

У Лас-Вегасі пройшов чемпіонський поєдинок за участю Сауля Альвареса

Коментарі