Рустам ХУДЖАМОВ: «Луческу знайде чергову відмазку в разі поразки»

Екс-воротар - про майбутній матч «Шахтар» - «Динамо»

Екс-воротар «Динамо» і «Шахтаря» Рустам Худжамов поділився очікуваннями від сьогоднішнього матчу двох команд в рамках 22-го туру УПЛ:

- Не думаю, що буде якийсь яскравий футбол. Все ж «Динамо» себе краще відчуває в контратакуючому футболі. Якщо «Шахтар» піде вперед, то може нарватися на цей коник теперішнього «Динамо».

А киянам можна зіграти прагматично, особливо нічого не вигадуючи. Не потрібно нікому нічого доводити. Найкращим доказом буде чемпіонство.

- «Динамо» гратиме на нічию?
- Не знаю, як вони будуть грати. Якщо подивитися логічно до початку матчу, «Шахтарю» більше потрібно, а «Динамо» грає в контратакуючий футбол. Яка тактика буде обрана на матч, знають лише тренери. Як її реалізують футболісти.

- У разі перемоги «Шахтаря», чи з'явиться інтрига в чемпіонаті?
- Можливо. Знаєте, як буває, можливо додаткова нервозність з'явиться у «Динамо», яка не дозволить їм в наступних матчах себе почувати комфортно і впевнено. А їхні опоненти в свою чергу полізуть вперед.

Знову ж таки, Луческу - досвідчений тренер, який знайомий з реаліями сучасного українського футболу. Думаю, що він зможе всі ці питання нівелювати, допомогти команді, і все буде окей.

- «Динамо» ризикує ні разу не перемогти «Шахтар» в чемпіонаті. Чи можуть виникнути розмови, що чемпіон не справжній?
- Чим старшим я стаю, тим більше розумію, що слова, сказані 5 років тому, можуть відгукнутися зараз. Луческу сам запустив ці розмови про несправжнього чемпіона.

Але знову ж таки, чемпіонство не пахне. Можна розповідати все що завгодно - чесно воно здобуто, нечесно, чи справжній чемпіон - це все фігня для коментарів у фейсбуці. Є факт - один з клубів - чемпіон.

Знаючи Луческу, людина знайде чергову відмазку, щоб виправдати себе і в цьому випадку.

Олег Дідух Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 00:44 2

Бензема, Модрич та Марсело виграли по 25 титулів

Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7
Коментарі