Де Дзербі може очолити Шахтар, Каштру - Рому, Фонсека - Спартак

Кругообіг тренерів у футболі...

У найближче міжсезоння донецький «Шахтар» може отримати нового головного тренера. Контракт нинішнього наставника «гірників» Луїша Каштру закінчується, а новий договір керівництво клубу фахівцю поки так і не запропонувало.

За наявною інформацією, «Шахтар» дійсно придивляється до головного тренера «Сассуоло» італійця Роберто Де Дзербі, а той, у свою чергу, готовий розглянути можливість попрацювати за кордоном.

Навряд чи повернеться в «Шахтар» колишній наставник команди Паулу Фонсека, дні якого в «Ромі» фактично полічені. Цей португалець, як повідомляє джерело, влітку може очолити московський «Спартак», боси якого вражені результатами роботи Фонсеки з «Шахтарем».

Що стосується «Роми», то тут існує широкий список фахівців, які можуть змінити Фонсеку, але генеральний директор «вовків» португалець Тьягу Пінту хотів би бачити наставником команди одного зі своїх співвітчизників. Зокрема, в «список Пінту» входять коуч «Спортінга» Рубен Аморім, наставник «Порту» Сержіу Консейсау, а також нинішній «керманич» донецького «Шахтаря» Луїш Каштру, який може залишитися без роботи, в разі запрошення «гірниками» Де Дзербі.

Олексій Сливченко Джерело: Sport Mediaset
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 18:06 0

Дивіться найцікавіші моменти матчу 29-го туру УПЛ

Коментарі