Не дотиснули. ПСЖ проходить Баварію на шляху до півфіналу Ліги чемпіонів

«Баварія» виграла битву, але програла війну

Визначився один з півфіналістів цього розіграшу Ліги чемпіонів. Ним став французький «ПСЖ», який у напруженому матчі хоч і програв «Баварії», але за рахунок виїзного голу пройшов мюнхенців.

Перша гра суперників закінчилася перемогою парижан на виїзді, тому «Баварії» потрібно було забивати як мінімум двічі. Але перший момент створили господарі - Мбаппе втік і з гострого кута пробив мимо штанги, а Дракслер не встиг замкнути.

Далі німці обклали штрафний «ПСЖ», а ті, в свою чергу, бігали у контратаки. І перший реальний супермомент мав Неймар, але після отриманого м'яча пробив у Нойєра. Далі ініціативу перехопила «Баварія», створювала напругу, але до гольових моментів не доходило.

Так тривало до 26 хвилини, коли у гостей з'явилися зразу два моменти - Сане і Кімміх трохи не влучили у ворота після ударів з дальньої дистанції.

А далі почалася п'ятихвилинка Неймара. Рахуйте самі: удар впритул після поперечної передачі від Мбаппе - Нойєр відбив. Удар з лівої ноги здалека - знову Нойєр! Розібрався з захисником і на техніку вицілював в дальню дев'ятку - поперечина! І на завершення - удар в стійку після пасу того ж Мбаппе!

Getty Images/Global Images Ukraine

А «Баварія» тим часом забила. Все просто - Алаба вдарив, Навас відбив, а Чупо-Мотінг зіграв на добиванні. Алаба міг подвоювати рахунок, але з його ударом Навас впорався. Нелогічно, але на перерву «Баварія» пішла, ведучи в рахунку.

Неймар знову був у центрі уваги на початку другого тайму, але то не влучав у ворота, то у нього забирали м'яч, то Нойєр вдало грав на виході. Градус напруги не спадав, але вся небезпека біля воріт складалася з навісів, прострілів і дальніх ударів, з якими справлялися воротарі.

«Баварія» відчайдушно хотіла забити, але нічого не могла зробити. Єдиний по-справжньому гольовий момент мав Лерой Сане, який справа з гострого кута покотив мимо дальньої штанги. Що казати, якщо Флік рятувати гру випустив Мусіалу і Хаві Мартінеса? Кадрова ситуація була безвихідна.

Гра так і закінчилася. «ПСЖ» спробує нарешті виграти кубок Ліги чемпіонів, а «Баварії» нічого не залишається, як відбивати спроби конкурентів у боротьбі за чемпіонство Німеччини.

Ліга чемпіонів УЕФА. 1/4 фінала. Матч-відповідь.

«ПСЖ» - «Баварія» - 0:1 (перший матч - 3:2).

Чупо-Мотінг, 40.

Алаба, 52, Мюллер, 68 - Дагба, 55, Еррера, 90.

«ПСЖ»: Навас, Кімпембе, Мбаппе, Паредес, Неймар, Ді Марія (Ерерра, 88) , Данило, Діалло (Баккер, 58), Дракслер (Кін, 72), Гейє, Дагба.

«Баварія»: Нойєр, Павар, Кімміх, Сане, Чупо-Мотінг (Хаві Мартінес, 85), Боатенг, Дейвіс, Ернандес, Мюллер, Алаба (Мусіала, 71), Коман.

Арбитр: Даніеле Орсато (Італия)

Стадіон: «Парк де Пренс» (Париж, Франція)

ПСЖ - БАВАРІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 13:30 0

Київська команда спробує перервати чотириматчеву нічийну серію, перемога їй вкрай потрібна

Коментарі