Динамо - Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Лідер проти другої команди за кількістю набраних очок у другому колі

10 квітня на «Дніпро-Арені» зустрінуться дві найбільш успішні в другому колі команди - «Дніпро-1» і «Динамо».

До очного протистояння дві команди з берегів Дніпра підходять у відмінній формі. Динамівці впевнено лідирують в чемпіонаті, випереджаючи «Шахтар», що йде другим, на сім очок. Безпрограшна серія підопічних Луческу в УПЛ налічує вже одинадцять поєдинків, причому лише в двох з них були зафіксовані нічиї, інші матчі завершилися перемогами «синьо-білих». Крайні п'ять зустрічей в чемпіонаті країни «Динамо» незмінно вигравало.

Після провалу в кінці першого кола, пов'язаного з «перебудовою» команди через зміну на тренерському містку (Михайленка змінив Йовічевич), весняну частину сезону «Дніпро-1» почав дуже переконливо. В активі «дніпрян» - сім матчів без поразок, що є рекордом для клубу. Більш того, здобуто п'ять перемог при двох нічиїх - таким результатам може позаздрити будь-який лідер. Більше очок, ніж «Дніпро-1», в нинішньому році набрала лише одна команда - «Динамо» (18 проти 17-ти).

Однак «Дніпро-1» підходить до матчу проти киян в статусі андердога. Надто багато було втрачено в першому колі, особливо під його завісу. Тоді «Дніпро-1» посідав останнє місце в таблиці і вважався одним з головних претендентів на виліт, а не на місце в єврокубках, як апріорі планувало клубне керівництво.

Але в другій частині сезону для «Дніпра-1» все змінилося в кращу сторону. Після зимового збору команду Йовічевича не впізнати: зіграна, дисциплінована і багато забиває. Якби не той горезвісний провал, «дніпряни» напевно боролися б за єврокубки. Зараз же борються лише за престиж.

Поєдинок проти «Динамо» стане для «Дніпра-1» справжнім випробуванням на міцність. У подібному ключі висловився і президент клубу Юрій Береза, і головний тренер команди Ігор Йовічевич. І з цим не можна не погодиться: досі, тобто у другому колі, команда з Дніпра ще не зустрічалася з суперниками рівня «Динамо». Напевно номінальні гості, які будуть грати проти лідера чемпіонату в рідних стінах, захочуть «показати товар обличчям». І напевно всерйоз попсують кров команді Луческу. Але от чи зможуть відібрати очки - вельми сумнівно: мотивація у киян все одно буде на порядок вище.

До того ж, Йовічевич відчуває серйозні проблеми з кадрами. За умовами контракту, проти «Динамо» не зможуть зіграти два футболісти, котрі належать столичному клубу - Булеца і Дубінчак. Через травми вибули Дуглас, Тейлор і Назаренко, через перебір карток - Адамюк.

А ось у киян - навпаки, лазарет порожніє: вже в загальній групі займається не тільки Тимчик, а й Дуелунд. А ось Циганков ще не встиг відновитися і з «Дніпром-1» не зіграє.

Поєдинок першого кола завершився на користь команди Луческу - 2:1. Матч тоді проходив на НСК «Олімпійський», але номінальними господарями були «дніпряни». Підопічні Йовічевича першими відкрили рахунок - красивим ударом в середині першого тайму відзначився Назаренко. Але через кілька хвилин Адамюк відзначився «самострілом», а за хвилину до свистка на перерву Циганков вивів динамівців вперед. Цей рахунок протримався до кінця поєдинку. Примітно, що в тому матчі за першу команду «Динамо» дебютував молодий воротар Руслан Нещерет.

Історія зустрічей опонентів налічує всього чотири поєдинки: три в рамках УПЛ, один - в Кубку України. Перевага на боці динамівців: три перемоги проти однієї вікторії «дніпрян».

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Бущан, Кендзьора, Попов, Забарний, Миколенко, Сидорчук, Шапаренко, Родрігеш, Де Пена, Буяльський, Бесєдін

«Дніпро-1»: Юрчук, Сваток, Логінов, Сафронов, Ді Франко, Пихальонок, Ігнатенко, Батагов, Чуже, Когут, Довбик.

10 квітня, субота

«Динамо» - «Дніпро-1»
Дніпро. «Дніпро-Арена». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «2+2»
ДИНАМО - ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)
Прогноз Sport.ua - 2:1
  • 1.47
  • 4.6
  • 6.6
Сделать ставку
  • 1.42
  • 4.55
  • 7.70
Сделать ставку
  • 1.47
  • 4.60
  • 6.70
Сделать ставку

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 13:33 0

У Рівному побували дві комісії УАФ

Коментарі