Володимир БРИНЗАК: «З основним завданням на сезон ми впоралися»

Президент ФБУ оцінив виступ збірної України

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак прокоментував виступ українських біатлоністів у минулому сезоні 2020/21.

«Нашим основним завданням були виступи на чемпіонаті Європи та Чемпіонаті світу, і з цим ми впоралися. Звичайно, на світовій першості могли себе краще реалізувати і Підручний, і Джима. Я вважаю, що їм дещо психологічно не вдалося підвестися до виступів на чемпіонаті світу. Загалом, ми впоралися, тому що підготовка була експериментальна - не така, як ми завжди робили. Сподобалося, що тренери змогли підвести команду в найкращому функціональному стані до чемпіонату світу.

Звичайно, весь сезон ми не можемо перебувати в такій формі, тому що ми набагато відстаємо від наших спортсменів у фармакологічній підтримці, у відновлювальних засобах. Ми не знаємо що відбувається із терапевтичними довідками, із астмою (прим. у суперників), адже щоб бігти весь сезон на такому рівні дійсно потрібно спеціальне харчування чи дуже хороше відновлення, а також спортивну медицину та науку на високому рівні. У цьому ми, звичайно, відстаємо», - сказав Бринзак.

Читайте також: Форс-мажор з негодою ледь не завадив Йоганнесу Бьо втриматися на троні

Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 16:38 3

Завершено регулярний сезон у Чемпіоншипі, в АПЛ вийшли Лестер та Іпсвіч

Коментарі