Виліт Шахтаря і Динамо з Ліги Європи, Брюгге викупив Соболя

Головні новини за 18 березня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за четвер, 18 березня.

1. Висновки не були зроблені. Шахтар повторно поступився Ромі і вилетів із ЛЄ. Підопічні Луїша Каштру за два поєдинки забили лише один м'яч.

2. Без шансів і в Іспанії. Динамо програло Вільярреалу в матчі-відповіді. Кияни не змогли нав'язати боротьбу «Жовтій субмарині».

3. Не вистачило звитяги. Україна втратила пряму путівку в групу Ліги чемпіонів. У таблиці коефіцієнтів УЄФА Україна не змогла випередити Шотландію.

4. Визначені всі учасники 1/4 фіналу Ліги Європи. Прага та Загреб у грі. Жеребкування відбудеться 19 березня о 14:00 за Києвом.

5. Італійські скаути переглядали двох гравців Динамо. На гравців «Динамо» є попит в Італії.

6. ОФІЦІЙНО. Динамо вимагає відлучити Лучано Лучі від футболу. Київський клуб вкрай незадоволений висловлюваннями голови Комітету арбітрів УАФ.

7. В УАФ планируют матчи сборной проводить в Киеве. Зрители под вопросом. Все будет зависеть от дальнейшего развития эпидемической ситуации.

8. Естерсунд-2021. Закриття сезону, прощання Пайффера та дебют Стіни Нільссон. Денис Шаховець анонсує заключний етап Кубка світу в сезоні 2020/21.

9. Брюгге викупив Соболя у Шахтаря, підписавши з ним контракт до 2024 року. Раніше українець грав за «чорно-синіх» на правах оренди.

10. Визначилися всі пари плей-офф УХЛ. Донбас в першому раунді відпочиває.

Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 10:15 51

Кияни права на осічку не мають і її, судячи з усього, не допустять