Володимир ЄЗЕРСЬКИЙ: «Фонсека нокаутував Каштру»

Фахівець вважає, що «Шахтар» провалив гру проти «Роми»

Колишній захисник збірної України Володимир Єзерський поділився думкою про поразку донецького «Шахтаря» в матчі 1/8 фіналу Ліги Європи проти «Роми» (0:3).

- «Шахтар» за Луїша Каштру, якщо і програє в єврокубках, то незмінно з великим рахунком. У команди немає характеру?
- Це треба запитати у головного тренера «гірників», чому так. Наприклад, в минулу гру ми побачили тільки одну команду - «Рому». Італійці за всіма статтями переграли «Шахтар». Перед матчами наших клубів на цій стадії змагань, я припускав, що у донеччан більше шансів на вихід до наступного раунду, а виявилося, що «Шахтар», маючи більш збалансований основний склад і більший єврокубковий досвід, в порівнянні з нинішнім «Динамо», провалив гру в Римі.

- «Шахтар» створив вкрай мало моментів біля воріт «Роми». Фонсека розгадав всі ходи Каштру?
- Криза «Шахтаря посилюється. Наставник «Роми» нокаутував свого візаві. Забивши м'яч, господарі організовано зіграли в обороні. Вони віддали ініціативу «гірникам», зустрічаючи їх в середині поля. Гості левову частку часу володіли м'ячем на своїй половині поля. Італійці контролювали весь простір, який був за спиною своїх захисників. А самі добре використали свої шанси за рахунок вертикальних передач і швидкості.

- Спад у грі «гірників» триває?
- У грі з «Ромою» було чітко помітно, що футболісти «Шахтаря» не готові функціонально. До того ж здалося, що не дивлячись на кілька створених небезпечних моментів, я не побачив у «гірників» бажання боротися в такому матчі. Згадайте осінь і матчі в Лізі чемпіонів. Тоді це був справжній «Шахтар».

- У цій парі теж практично все вирішено?
- Тут знову доводиться говорити про диво. Однак з таким підходом до справи, шансів у «Шахтаря», на мій погляд, набагато менше, ніж у «Динамо».

Володимир Клепач Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 20 травня 2024, 10:00 2

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі