ІСМАЇЛІ: «Я помилився, що призвело до першого голу в наші ворота»

Захисник «Шахтаря» – про розгромну поразку від «Роми»

Захисник донецького «Шахтаря» Ісмаїлі прокоментував поразку від італійської «Роми» (0:3) в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи.

- Ісмаїлі, що сталося з командою в першому таймі?
- Дуже складний матч, дуже міцний суперник фізично. «Рома» накривала всі атаки, що ускладнило нашу гру. Ми мали чималі труднощі на початку атак, надто на лівому фланзі нас опікували один в один. Ми не змогли організовано розігрувати м'яч, розвивати атаки. Лише наприкінці першого тайму вдалося скоригувати деякі деталі, тоді вже стали більш-менш демонструвати футбол, властивий «Шахтарю».

- Чи згоден, що першого голу можна було уникнути?
- Справді, перший гол - моя помилка. Я неправильно прочитав гру, почув крик: правий захисник просив передачу, гадав, що м'яч піде на нього, і неправильно прочитав той момент, а потрібно було грати до кінця з Пеллегріні. Це було питання вибору, і я, на жаль, помилився, що призвело до голу в наші ворота.

- Під час другого гола, напевно, всі бачили й чули, що тебе вдарили по нозі. Як уважаєш, чому рефері не відреагував?
- Не знаю, що сталось із суддівством. Було чимало фолів з боку суперника, фактично вони не давали нам грати. Коли ми спробували більш-менш розвивати нашу гру, футболісти «Роми» фолили, а суддя нічого не ставив. А в наш бік було навпаки: і свистки, і зупинка гри. Як у другому голі, коли пішла контратака. Якби арбітр зупинив тоді матч, можливо, все б склалось інакше.

- 0:3 - це катастрофа?
- Це надто важкий результат. Їхали сюди в жодному разі не для того, щоб програвати. Навпаки, прагнули домогтися позитивного результату, однак таке стається у футболі. Поєдинок минув не найкращим чином для нас, на жаль, багато що не вийшло, хоч ми й знали, що будуть труднощі. Суперник є чудовим, але ми змагатимемось до останньої хвилини, щоб спробувати реабілітуватися.

Матч-відповідь відбудеться 18 березня в Києві на НСК «Олімпійський».

Денис Шаховець Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 06:01 0

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі