Артем ФРАНКОВ: Комітет УАФ заборонив матчі на стадіоні імені Лобановського

Журналіст вважає, що це помста з боку УАФ

За інформацією журналіста Артема Франкова, Комітет УАФ зі стадіонів та безпеки проведення матчів на віртуальному засіданні проголосував за те, щоб заборонити проводити матчі на стадіоні «Динамо» імені Лобановського.

Цей стадіон є домашнім для «Олімпіка» (крім того, там недавно проводили офіційні ігри інші команди), і Франков вважає, що так УАФ мстить клубу за недавні висловлювання президента Владислава Гельзіна з приводу суддівства.

Офіційні сайти УАФ, «Динамо» і «Олімпіка на цей момент ніякої інформації не надають.

«Засідання того самого горезвісного комітету ФФУ зі стадіонів, який минулого тижня дозволив задіяти в УПЛ львівський стадіон третьої категорії СКІФ. Увага, агентурна інформація! На цей раз він, слід зазначити, далеко не одноголосно - ще не у всіх остаточно з'їхав дах на грунті зализування заднього проходу керівництву Федерації, на віртуальному засіданні ухвалив: заборонити проведення матчів УПЛ на київському стадіоні «Динамо» ім Лобановського. Формальна причина: все з мішка, від безпеки, до якості поля».

«Питання не в тому, що саме на цей стадіон чомусь перебрався матч «Колос» - «Шахтар». Питання не в тому, що це лобовий удар по «Олімпіку», якому тупо нікуди діватися. Питання не в тому, що тут же грали «Агробізнес» і «Десна».

«Питання не в тому, що «Динамо» витратило бозна скільки на підігрів і підготовку, а тепер частково зуміло відшкодувати ці кошти - за рахунок оренди. Питання в тому, що це тупа, як глава цього комітету ФФУ, помста. Всі прекрасно знають, що при суворій перевірці нам доведеться закрити всі стадіони в країні - недоліки знайдуться, було б бажання, особливо якщо зробити акцент на певних речах», - сказав Франков.

ОФІЦІЙНО. Олімпіку заборонили грати на стадіоні Динамо

Іван Зінченко Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Біатлон | 17 травня 2024, 15:14 0

Тарас Лесюк і Юлія Підручна стали сімейною парою

Коментарі