Едуард ЗАХАРОВ: «У збірній є чимало хлопців, які ще не грали разом»

Лінійний збірної України розповів про підготовку до матчів проти Фарер

Лінійний збірної України Едуард Захаров розповів про підготовку національної команди до матчів відбору на Євро-2022 проти Фарерських островів:

- Я щасливий потрапити до збірний і вдячний тренерському штабу та керівництву, що дали мені такий шанс. Так, мене викликали на минулі збори, але тоді мій тест на коронавірус дав позитивний результат, і мені довелось залишитись вдома. Я дуже засмутився, проте зараз готовий з подвійним зусиллями включитися в роботу і показати все, що я вмію.

На перших тренуваннях на зборах ми намагались відчути один одного. Є чимало хлопців, які ще не грали разом, тому потрібно відчути, хто як рухається, кому як дати передачу, кому як зручно підлаштуватись під м'яч.

- У своєму клубі «Пермські мєдвєді» ти третій снайпер, маєш 74% реалізації моментів, а в останній грі забив 5 голів з 5-ти кидків. Задоволений тим, як проходить сезон?

- Сезон поки хороший, ми добре почали і боремося за зону єврокубків, але вся моя результативність - це завдяки команді та довірі партнерів. Моя позиція залежна від гравців задньої лінії. І те, що мені доводять м'яч, дають вийти на кидок - це довіра команди.

Нагадаємо, 10 березня Україна та Фарери зіграють на майданчику київського Палацу спорту, а 14 березня відбудеться повторна гра у Торсхавні. Підготовку до ігор синьо-жовті проходять на зборах у Броварах і Києві.

Микола Степанюк Джерело: Федерація гандболу України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 07:20 5

Олександр переміг британця за підсумками 12 раундів та став абсолютним чемпіоном світу