Журналіст: «Що, всі сліпі? Трубін явно штовхнув Снурніцина. Це пенальті»

Ігор Циганик вважає, що гол Нкенга за «Олімпік» слід було зараховувати

Футбольний журналіст Ігор Циганик в ефірі авторської програми Циганик LIVE висловився з приводу скандального моменту з матчу «Олімпік» - «Шахтар», в якому був скасований гол господарів поля.

«Я був розсерджений тим, що трапилося в цьому матчі. Я вважаю, що гол слід зараховувати. Якщо не гол, то пенальті. Іншого виходу бути не можеш. І навіть якщо в цій історії знайшли якийсь міфічний офсайд через телевізор, то той же самий VAR чітко показав, що було порушення правил з боку Трубіна, який просто штовхнув Снурніцина. Захисник «Олімпіка» впав тільки після цього поштовху - це порушення правил, 11-метровий і жовта картка.

Арбітр прийняв не те щоб половинчасте рішення, він прийняв абсолютно неприпустиме для цього епізоду рішення. Якщо ти скасовуєш гол, знайшовши там той міфічний офсайд, тоді подивися і постав пенальті.

Мені дивно було слухати потім пояснення голови суддівського комітету Лучано Лучі про те, що арбітр в цій ситуації повів себе абсолютно коректно. Що, всі сліпі? Так там тільки сліпий міг не побачити, що Трубін штовхнув Снурніцина! Але ми ж всі не сліпі.

Мені не подобається риторика: мовляв, всі - псевдоексперти, ніхто нічого не бачить, тільки я все вирішую. Як так? Може, ви тоді особисто для себе й організовуйте ці матчі, самі на них ходіть, не показуйте їх по телебаченню. Сховайте їх, розпишіть у карти - що хочеш.

Має бути повага. Ви приїхали з чужої країни в ту, у якої є своя історія, де працюють люди, багато кваліфікованих тренерів і футболістів. І не один раз люди, що працюють зараз поруч з вами, обігрували країну, з якої ви приїхали. Майте повагу до цього, змініть риторику, пан Лучі. Тут немає псевдоекспертів, а є люди, які багато віддали футболу і можуть поділитися своїм баченням ситуації».

ВІДЕО. Незарахований гол Нкенга, 38 хв.

Микола Степанюк Джерело: Циганик LIVE
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 00:50 0

Дивіться відеоогляд матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі