Олександр СЕВІДОВ: «Сьогодні Каштру не приберуть»

Відомий експерт розкритикував донецьку команду за виліт з Кубка України

Відомий український тренер Олександр Севідов прокоментував поразку «гірників» від «Агробізнеса» (0:1) в 1/4 фіналу Кубка України.

«Виправдань такого результату немає. І немає різниці, на якій хвилині «Агробізнес» забив гол (96-та хвилина). Хтось може виправдовувати це втомою, але «Шахтар» просто не має права програвати команді Першої ліги. Чемпіон країни не повинен вилітати з Кубка на такій стадії. До слова, хочу зауважити, що міцні команди в наступному сезоні увійдуть в УПЛ. Подивіться тільки на «Агробізнес» і той же «Верес».

Можна багато чого сказати після такого фіаско - і за складом, і щодо того, що в пресу просочилася інформація про внутрішній конфлікт в «Шахтарі»... У «гірників» зібрані найкращі футболісти в Україні. І хто б не вийшов на поле проти «Агробізнесу», він на голову вищий за кожного свого опонента. Не може служити виправданням ні підготовка до «Роми», ні концентрація на матчах УПЛ. У «Шахтаря» - два рівноцінні склади і, до речі, як приклад, без своїх лідерів «гірники» в Лізі чемпіонів «Реал» обігравали. Думаю, що в поєдинку Ліги Європи з «Ромою» ми все-таки побачимо інший «Шахтар».

Вважаю, що Каштру сьогодні не буде звільнений. Однак, для Каштру і Фонсеки протистояння їхніх команд в Лізі Європи може стати визначальним у кар'єрі. Мені здається, хто програє, того і звільнять», - сказав Севідов.

Максим Гаптар Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 17:41 8

Київська команда покращила свої шанси на збереження місця в УПЛ

Коментарі