СУРКІС: «Такий футбол хочеться дивитися: адреналін, напруга, лотерея»

Президент «Динамо» поділився враженнями від перемоги над «Колосом»

Президент «Динамо» Ігор Суркіс поділився враженнями від перемоги киян у чвертьфіналі Кубка України над «Колосом» з Ковалівки (0: 0, пен - 4:3):

«Такий футбол хочеться дивитися: адреналін, напруга, хороша гра суперника. Звичайно, потрібно забивати. Головне, що в підсумку дотиснули. Розумію, що пенальті - це лотерея, головне, що ми в ній перемогли, з цим хлопців і привітав у роздягальні. Йдемо в Кубку далі. У мене в телефоні величезна кількість повідомлень - всі вітають.

У «Колоса» Кубок України був єдиним шляхом потрапити в зону єврокубків, для нас же це престиж. Вийшла гарна, цікава, бойова гра, і ми могли забити, і вони - в першому таймі. Вважаю, ми заслужили цю перемогу, команда добре готова фізично, що й довела за 120 хвилин гри. Також гарнмй і психологічний стан, якщо виграли по пенальті.

У нас всі основні баталії ще попереду. У роздягальні особливої ​​радості немає, ми всього лише пройшли один з етапів - потрапили до півфіналу. Природно, всі задоволені, що недарма проробили таку величезну роботу, я привітав хлопців. Гра була гідною чвертьфіналу Кубка України. Вважаю, сьогодні був цікавий, змістовний футбол.

«Вільярреал»? Це серйозна команда. Дивився їхній матч з «Атлетіко» (Мадрид), вони повинні були вигравати, але дива творив воротар суперника. Як відомо, перед стартовим свистком шанси - 50% на 50%».

Микола Степанюк Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 червня 2024, 21:35 0

Синьо-жовті фінішували у групі з двома перемогами та однією поразкою

Коментарі