Головна мета – очистити бренд Металіст. Працює група юристів

Ігор Циганик пояснив заяву Ярославського про повернення «Металіста»

Футбольний журналіст Ігор Циганик в ефірі авторської програми Циганик LIVE прокоментував заяву Олександра Ярославського про повернення «Металіста»:

«Зараз Олександр Ярославський виступив як вболівальник. На сьогоднішній момент є рішення про конфіскацію усього майна Курченка та бренду «Металіст». Зараз головна мета - очистити сам бренд «Металіст». Щоб він не був заплямований боргами, судовими справами.

Як це все відбуватиметься? Зараз працює група юристів над тим, щоб очистити бренд. Ярославський очолив цю історію, його підтримав фанатський рух. Знаючи Ярославського, він що говорить - те і робить. Якими шляхами, як саме та як довго? От саме зараз малюється увесь цей процес.

Ярославський не має права займатися футболом до 2023 року? Я ніде не бачив такої офіційної інформації. Я сумніваюся, що якийсь папір існує. Можливо, була якась усна домовленість між ним і Курченком. Але це більше розповсюджується на професійний футбол. Зараз не можна сказати, що Ярославський із сьогоднішнього дня займатиметься професійним футболом.

Сьогодні найголовніше - очистити бренд «Металіст». І вже потім можна буде щось будувати навколо нього. Ярославський зараз із ранку до вечора займається саме цією історією. Поки що, більше як вболівальник».

Микола Степанюк Джерело: Циганик LIVE
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 00:12 16

Мірча може обійняти посаду генерального директора київського клубу

Коментарі