ШУМСЬКИЙ: «Не розумію, чому суддя подає на мене до суду. Який наклеп?»

Мовний скандал в УПЛ набирає обертів

Виконувач обов'язків головного тренера «Львова» Віталій Шумський поділився своєю думкою щодо арбітра Миколи Кривоносова, який подає на тренера до суду.

Нагадаємо, що в матчі львів'ян з «Колосом» (0:2) Шумський був покараний попередженням за те, що попросив четвертого арбітра розмовляти з ним українською мовою. Такі звинувачення Кривоносов вважає наклепом.

«Я не хвилююся. Я висловив свою думку. Я сказав те, про що говорив під час гри (проти «Колоса» - прим.). Не розумію, чому цей суддя хоче подавати на мене до суду.

Наклеп? Який наклеп? Я не можу зрозуміти. Я у нього запитав, за що він показав жовту картку. Якщо за те, що я попросив спілкуватися зі мною державною мовою, тоді я взагалі не розумію, про який наклеп йдеться.

Вони пишуть, що я своїми діями систематично заважав бригаді арбітрів. Я взагалі нічого не говорив в сторону бригади арбітрів. Я один раз підійшов до четвертого судді і запитав по грі про порушення правил: «Чому в одному епізоді дають жовту картку, а в другому - не дають?». І все, більше я взагалі до арбітрів не звертався.

Є компетентні органи. Нехай вони розбираються. Я вважаю, що наші арбітри повинні розмовляти державною мовою, тому що вони публічні люди», - сказав Шумський.

Максим Гаптар Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 червня 2024, 09:36 10

Є підсумковий вердикт кампанії команди Сергія Реброва в групі Е

Коментарі