Ярославський підтвердив готовність відродити «героїчний Металіст»

Подробиць поки немає, але колишній власник готовий вкладати кошти

Колишній власник харківського «Металіста» Олександр Ярославський підтвердив, що домовився з владою міста про відродження клубу, проте ніяких подробиць поки немає.

«В 2025 році виповниться 100 років з дня заснування легендарного харківського клубу. Наш обов'язок як патріотів Харкова і Харківщини зустріти цей ювілей гідно. Але поки від того славного «Металіста» залишилася одна назва, а створена до Євро-2012 інфраструктура приходить в непридатність».

«Тому я пропоную всім небайдужим землякам, уболівальникам з гарячими серцями, місцевій влади, зацікавленій в розвитку регіону, об'єднатися і відродити справжній героїчний «Металіст».

«Зі свого боку обіцяю докласти всіх зусиль для того, щоб повернути колишню славу. «Жовто-синій» - найсильніший», - йдеться в повідомленні Ярославського на сайті його компанії DCH.

Харківський «Металіст» раніше втратив професійний статус. Зараз у Другій лізі виступає клуб «Метал», але він не має відношення до Ярославського або колишнього клубу.

Крім того, у Першій лізі виступає «Металіст-1925».

Якщо клуб будуть створювати з нуля, то йому доведеться провести мінімум один рік в аматорах, а тільки потім починати виступи у Другій лізі.

Іван Зінченко Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 16:34 0

Матч 36-го туру АПЛ закінчився з рахунком 3:0 на користь канонірів

Коментарі