Хабарники будуть висіти! Вкрали перемогу: Поворознюк боротиметься з суддями

Президент «Інгульця» яскраво висловив обурення роботою суддівської бригади

Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк висловив обурення роботою суддівської бригади на чолі з Дмитром Бондаренком, яка працювала на матчі його команди з «Ворсклою» (2:2):

«Вся Україна сміється з цього епізоду. Усі бачили, що пенальті не було, а Бондаренко побачив і сказав гравцям «Інгульця», що хтось штовхнув Степанюка у карному майданчику. Але ж на повторі видно, що до Руслана ніхто не доторкався. Те, що Степанюк - циркач, ми це знаємо ще з Першої ліги. Але ж це явний перебір. Якщо на кожен крик арбітр буде свистіти, то це буде занадто, не знаю тоді, що буде й далі.

Знаєте, зараз я піду з «Інгульця» і завтра перепишу всі права за одну гривню на свого сина, але з цими суддями буду боротися! Причому, жорстко. Тому що це система, яка зайшла у такі глухі дебрі, які потрібно викорінювати! І я буду боротися з нею до кінця, тому що «Інгулець» не дає гроші на суддів. І потім я розповім вам усю правду, коли залишу свою посаду. Щоб зараз КДК УАФ не оштрафував ні мене, ні клуб. Ось тоді розповім людям усе: хто, скільки дає і кому. Повірте, це буде цікаво! Очікуйте! А зараз я поки що промовчу.

Хочу підкреслити, у «Інгульця» вкрали перемогу над Ворсклою, причому - чергову. За ці слова КДК УАФ оштрафує мене на 100 тисяч гривень, або на 200, як це вже було неодноразово. Вони хочуть мені закрити рота, але у них нічого не вийде!

Якби на матчі «Інгулець» - «Ворскла» був присутній VAR, ця система допомогла б вирішити спірні епізоди, на 200%! Але якщо б на матчі працювала система VAR і у ворота «Інгульця» поставили пенальті, тоді я нічого не розумію у футболі!

Робота голови Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі? Хіба я можу бути задоволений його роботою?! Ви ж бачите, що роблять арбітри! Там хочу ставити пенальті, а там - не хочу. Там буду, а там - не буду. Того треба убити, а того не треба. Ще в першій лізі Лучано Лучі у кінці сезону говорив, що чотири клуби не повинні вийти у Прем'єр-лігу. Це що? Це ж арбітри казали, не я.

Думаю, що у нас і без Лучі є достойні люди, які могли б зайняти його місце і достойно керувати Комітетом арбітрів УАФ. Можна поставити чесну людину, щоб не було оцих хабарів. Давайте їм зробимо більші зарплати, я готовий брати у цьому участь, допомагати. Щоб судді більше заробляли, але ж ви подивіться, що вони роблять!

Учора арбітр Бондаренко залишив без преміальних 40 осіб! У «Інгульці» навіть водій і прибиральниця отримують преміальні за перемоги.

Хочу добитися того, щоб судді після кожного матчу давали пояснення, чому вони прийняли те, чи інше рішення. Було б набагато простіше, якби рефері після гри сказав: вибачте, я помилився. Натомість, замість Бондаренка вийде Лучано Лучі і скаже, що арбітр усе правильно зробив, за новими трактуваннями правил рішення було вірним і суддя правий. І знову всіх зроблять дурнями! Ну, скільки це можна терпіти?

Тепер для того, щоб не штрафували ні мене, ні клуб, я піду з «Інгульця». Звичайно, всі розумітимуть, що це буде формально, адже своє дітище я не кину. Але по документах я буду ніким. Ось тоді подивимось, коли по всіх телеканалах, сайтах і газетах я буду говорити правду. А всі хабарники будуть висіти по всій Україні на білбордах! І Лучано Лучі разом з ними!

Вся футбольна спільнота: тренери і футболісти знають, що є чотири клуби в УПЛ, які не дають гроші арбітрам - «Шахтар», «Динамо», «Інгулець» і «Дніпро-1». Усі знають суми, які дають клуби арбітрам, щоб їх не чіпали! Також знають цифри, які треба дати рефері, щоб він допоміг! Всі знають про це. Чому мовчать? І ми за чистий футбол? Та ми сидимо по вуха у корупції!

Які суми дають арбітрам за допомогу у матчі - я назву їх потім, коли не буду за документами президентом «Інгульця». Ось тоді ви почуєте усю правду!»

ВІДЕО. 2:2. Пенальті «Ворскли» та гол Кулача у ворота «Інгульця», 75 хв.

Микола Степанюк Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 19:50 1

Клуб із Київської області побореться за вихід в УПЛ

Коментарі