Київські сюрпризи для Брюгге і гучна сенсація на Australian Open

Головні новини за 17-е лютого на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за середу, 17-го лютого.

1. Рішення МОЗ. На бельгійський «Брюгге» очікує в Україні несподіванка. Бельгійській делегації доведеться провести додаткове ПЛР-тестування.

2. ОФІЦІЙНО. Матч «Динамо» - «Брюгге» перенесли на інший час. Матч відбудеться на три години раніше.

3. «Барселона» - ПСЖ - 1:4. Відео голів та огляд матчу. Дивіться відео голів та огляд матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

4. Велика сенсація Australian Open. Мухова несподівано вибила першу ракетку. 17-го лютого відбувся чвертьфінальний матч Відкритого чемпіонату Австралії.

5. ЧС-2021 з біатлону. Легрейд виграв індивідуальну гонку, Прима - в топ-10. Інші українські біатлоністи не потрапили в топ-40.

6. Відбір до мас-старту: Клод проти Гіггона, Цимбал і Підручний проти всіх. Денис Шаховець - про біатлоністів, які претендують на виступ в останній гонці чемпіонату світу.

7. «Порту» змусив «Ювентус» схилити голову. «Дракони» двічі вкусили «Стару синьйору», у якій залишаються гарні шанси пройти далі.

8. Каштру прокоментував новий контракт, матч із «Маккабі» і стан Ісмаїлі. Наставник «Шахтаря» відповів на питання перед матчем Ліги Європи.

9. Мірча ЛУЧЕСКУ: «Динамо» і «Брюгге» - найрівніша пара в Лізі Європи». Наставник киян прокоментував перший матч плей-офф Ліги Європи.

10. Ігор СУРКІС: «Комедія. Як Луческу потрапив до списку найкращих, а Каштру - ні». Президент київського клубу незадоволений церемонією «Футбольні зірки України».

Михайло Шаповалов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 02 травня 2024, 10:00 7

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі