Порту змусив Ювентус схилити голову

«Дракони» двічі вкусили «Стару синьйору», у якої залишаються гарні шанси пройти далі

Зосередженим і зарядженим показали телекамери Кріштіану Роналду під час виконання передматчевого гімну Ліги чемпіонів. Повернутися на батьківщину, та ще й на поєдинок з непримиренним суперником рідного «Спортинга» - справа честі. Але початок матчу явно приглушив запал суперзірки.

Вже на другій хвилині просто фантастичну помилку допустив Бентанкур - уругваєць не дивлячись віддав пас на Щесни і Таремі в падінні відкрив рахунок - 1:0!

Здавалося, «Юве» забере м'яч під свій контроль і швидко виправить непорозуміння. Але ж ні, «Порту» виявився зовсім непоганим в обороні і не дав гостям створити жодного моменту в першому таймі.

Після перерви фантастичний розвиток подій став більше нагадувати містичний. Знову не минуло й двох хвилин з початку тайму і знову «Юве» пропустив гол. Перша атака господарів - прорив правим флангом і Марега вдруге пробив Щесни.

Втім, на 82-й хвилині у підопічних Пірло вистачило сил і майстерності забити такий потрібний м'яч у гостях. Рабьо з лівого флангу прострілив на К'єзу і останній в один дотик прошив Маркесіна.

2:1 і в матчі-відповіді, який відбудеться 9 березня в Турині, португальцям доведеться зіграти на максимум, щоб пройти далі. Хоча, якщо «Ювентус» продовжить так помилятися біля своїх воріт, «Порту» може вистачити і вже досягнутого мінімуму.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. 1-й матч.

«Порту» - «Ювентус» - 2:1

Таремі, 2, Марега, 46 - К'єза

Де Лігт, 63, Даніло, 81, Демірал, 87

«Порту»: Маркесін, Пепе, Занузі, Манафа, Урібе, Мбембе, Отавіо (Діас, 57), Олівейра (Консейсау, 90), Корона (Лум, 90), Марега (Груїч, 66), Таремі

«Ювентус»: Щесни, Даніло, де Лігт, К'єлліні (Демірал, 35) Алекс Сандро, К'єза, Бентанкур, Рабьо, Маккенні (Мората, 63), Кулушевскі (Ремзі, 77) Роналду

Арбітр: Карлос Дель Серро Гранде, Іспанія

Стадіон: «Драгау», Португалія

ПОРТУ-ЮВЕНТУС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Максим Щербаков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі