САНІТРА: «Подавати протест не було логіки. На дискваліфікацію не тягнуло»

Наставник збірної України - про боротьбу Підгрушної і Еберг

Головний тренер збірної України Юрай Санітра пояснив, чому не подавав протест на дії Ханни Еберг проти Олени Підгрушної на останньому колі вчорашньої змішаної естафети:

«Після фінішу було дуже багато емоцій, ясно, що у спорті бувають такі ситуації. Та треба реально дивитися на ситуацію на останньому колі. Я декілька разів передивився повтор з телебачення, бачив аналіз в українських ЗМІ. Це просто боротьба на останньому колі: той, хто на крок попереду, може обирати траєкторію траси.

Думаю, подавати учора протест не було логіки. Треба це зрозуміти як спортивну боротьбу в кінці, прийняти для себе рішення, як чинити наступного разу, коли буде така ситуація. Думаю, Олена правильно була трохи розчарована, але на дискваліфікацію Швеції це не тягнуло.

Підгрушна показала, що на підйомах була сильнішою за Еберг. Той останній довгий підйом, де вона пробувала обійти, треба було активніше йти до Еберг. Можна було б і в контакт йти: з лижами чи палицями - ніхто б нічого не сказав. От там був момент. А потім у цих поворотах, ще й профіль фінішу - там уже складно було боротися і зробити щось краще».

Олег Дідух Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 18:06 8

Лондонський клуб здобув перемогу з рахунком 5:0

Коментарі