ФЕДЕЦЬКИЙ: «Болотников – показушний популіст, за Містера Апельсина я мовчу»

Екс-гравець «Карпат» дав свою оцінку нинішній ситуації у львівському клубі

Екс-гравець «Карпат» Артем Федецький дав свою оцінку нинішній ситуації у львівському клубі:

«Якби я в Карпатах отримував так, як Мессі, то я би вже давно їх викупив, і вони грали би, як мінімум, в єврокубках. Ну а там, на жаль, зовсім інший підхід. Були часи, звичайно, хороші, коли Карпати грали у єврокубках, і тоді Димінський всій команді підняв вдвічі заробітну плату. Неочікувано було для більшості, але, напевно, хлопці це заслужили. Ну а те, що зараз відбулося з Карпатами чи Дніпром, то чесно вам скажу, без матюків важко говорити, тільки ненормативна лексика.

Карпати - це історія, це Львів. Ви самі розумієте, що зараз означає Львів для всієї України, купа пам'яток архітектури, це туристичне місто. Я коли туди приїжджаю, то завжди бачу щось нове. Звичайно, у Львові шалена торсида вболівальників, які поколіннями вболівають за цю команду. А те, що зараз з нею зробили. Просто розвалили. І я знаю, що мої хороші знайомі хотіли придбати Карпати, у них був свій план розвитку. Але у власників було зовсім інше бачення щодо цього і вони опустили команду навіть не на дно, а ще нижче. Наплювали просто на львівську торсиду, історію поколінь Юрчишина, Кульчицького, Поточняка. Не знаю, як таке можна було зробити і потім людям в очі дивитись після такого. Було багато інвесторів, які хотіли зайти в Карпати і все зробити на топовому рівні. Але їм цього не дали зробити, тому знову ж таки, говорити без матюків неможливо.

У житті все буває, якщо надійде пропозиція, то із задоволенням її прийму. Візьму участь у розвитку нових Карпат. Це, напевно, будуть не нові Карпати, звичайно, що буде створюватись нова історія. Але люди, які там працюють - і Юрчишин, і Тлумак. Думаю, що буде працювати ще багато тих людей, які свого часу віддали частинку свого серця і душі цьому клубу. Вони дійсно бачать перспективу. Впевнений, що вони зможуть досягти усіх завдань, які перед ними ставлять. Вірю, що у них все вийде, не сумніваюсь в цьому навіть.

Болотніков - це показушний популіст. Кілька разів бачив його передачі, мені взагалі не подобається. Ніякої симпатії не викликає. Там він декілька постів закинув, то противно читати і слухати його. Розумієте, складається враження про людину, коли ти її чуєш. А те, що він викидує, то це дешевий популізм, який ніхто не сприймає.

За Містера Апельсина [Олега Смалійчука] навіть нічого не хочу говорити. Саме з його приходом Карпати пішли на дно. Скільки я з ним не говорив, скільки не намагався донести до нього якісь певні нюанси. Він, будучи агентом, став керівником Карпат, а згодом і власником. Те, що робить він зараз з командою, то я не розумію. Я бачив те, що відбувалось всередині, не тільки серед футболістів, а й у клубі, персонал команди, це просто катастрофа.

Ніякого ставлення нормального до людей не було, ні до ветеранів, ні до кого. Те, що вони зараз витворяють - це безлад, якась афера, незрозумілі схеми. Команду Карпати Галич хочуть перевести у Львів. Наскільки мені відомо, то Олександр Шевченко - голова Львівської асоціації футболу, відмовився від цього, тому що відразу зрозумів, що це якась афера. Умовно перевести Мілан в Мадрид і назвати Мілан Мадрид, а не Реал - це маячня. Так само і там зараз відбувається. Вони готуються до знищення такої марки як Карпати (Львів). Я іншого не бачу. У них немає ніяких перспектив, просто нуль».

ФЕДЕЦЬКИЙ: «Дніпро-1 - це жалюгідна пародія на Дніпро. Китайська підробка!»

Микола Степанюк Джерело: Брутальний футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 14:44 29

Півзахисник «Шахтаря» прокоментував перемогу над «Чорноморцем»

Коментарі