Ярмоленко забиває, Шахтар грає внічию, Ястремська не виступить на АО

Головні новини за 23-е січня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за суботу, 23 січня.

1. Антгольц-2021. Джима фінішувала 10-ю у мас-старті. Українська біатлоністка єдиний промах зробила останнім, 20-м пострілом.

2. Шевченко може очолити Челсі, якщо Лемпарда звільнять раніше літа. Наставник збірної України може повернутися в лондонський клуб у новій ролі.

3. Агент Тайсона хоче зустрітися з босами Шахтаря, щоб обговорити трансфер. У Бразилії пишуть, що «гірники» готові відпустити хавбека, але з компенсацією.

4. ВІДЕО. Клас від Ярмоленка. Українець забив у матчі Кубка Англії. Український вінгер відзначився точним ударом.

5. Болгарський камбек. Шахтар зіграв внічию з Лудогорцем на зборі в Туреччині. Команда Луїша Каштру провела другий спаринг у Туреччині.

6. Антгольц-2021. Франція виграла чоловічу естафету, Україна - восьма. Друге місце посіли норвежці, замкнули трійку призерів представники Росії.

7. ОФІЦІЙНО. Олексій Лень - гравець Вашингтона. Український баскетболіст вирішив залишитися в НБА.

8. Залишилася без Australian Open. Клопотання Ястремської відхилено. Раніше в допінг-пробі української тенісистки було виявлено заборонену речовину.

9. ГОРДОН: «Ракицький - дол...б! Ну не можна їхати і грати за російські клуби». Український журналіст висловився про перехід захисника з «Шахтаря» в «Зеніт».

10. «Український Мессі». Фанати Вест Хема оцінили гол Ярмоленка Донкастеру. Вінгер «молотобійців» відзначився на 32-й хвилині поєдинку Кубка Англії.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Інші види | 05 травня 2024, 18:59 0

Словенець захопив лідерство в загальному заліку