Аталанта в гостях крупно обіграла Мілан

Маліновський вийшов на поле на 90-й хвилині і взяв участь у розгромі лідера

Лідер Серії А, «Мілан», невдало завершив перше коло чемпіонату. «Россо-нері» вдома крупно програли «Аталанті».

Гості активніше провели перший тайм, не дозволивши «Мілану» жодного разу пробити в площину воріт. А самі гостро контратакували і на 26-й хвилині відкрили рахунок. Після розіграшу кутового Гозенс навісив у штрафний, а Ромеро в акробатичному стрибку точно пробив головою. Він став 15-м гравцем «Аталанти», який забивав в нинішньому сезоні в чемпіонаті країни. Такою кількістю голеадорів може похвалитися тільки одна команда з Топ-5 європейських ліг - німецький «РБ Лейпциг».

Другий тайм проходив у схожому ключі: «Мілан» володів м'ячем, але бив по воротам лише зрідка. Бергамаски ж гостро контратакували і тримали оборону суперника в постійній напрузі. І дуже скоро подвоїли перевагу. У штрафному майданчику господарів Кессі відмахнувся від Ілічича і розбив йому губу ліктем. Вирок арбітра привів у виконання сам потерпілий, пробивши в правий від себе кут - 0:2.

А всі питання зняв Сапата, який скористався пасом Ромеро і реалізував вихід сам на сам на 77-й хвилині. Відзначимо, що на 90-й хвилині отримав ігрову практику і Руслан Маліновський, який замінив Пессіну.

0:3, але «Мілан» залишився лідером турнірної таблиці з 43-ма очками. «Аталанта» вперше при 20-ти командах в Серії А завершила перше коло з 36-ма балами: бергамаски піднялися на 4-й рядок.

Італійська Серія А. 19-й тур.

«Мілан» - «Аталанта» - 0:3

Крістіан Ромеро (26), Йосип Ілічич (53, з пенальті), Дуван Сапата (77).

Тео Ернандес (37), Франк Кессі (51) - Робін Гозенс (84).

«Мілан»: Джанлуїджі Доннарумма - Тео Ернандес, Симон К'єр, П'єр Калюлю (Матео Мусаккіо, 57), Давида Калабрія - Франк Кессі, Сандро тони, Суаліхо Мейте (Браим Діас, 46), Самуель Кастільехо (Маріо Манджукич, 70) - Рафаел Леау (Анте Ребич, 70), Златан Ібрагімович.

«Аталанта»: П'єрлуїджі Голліні - Рафаел толой, Робін Гозенс (Хосе Паломіно, 90), Ханс Хатебур (Йоаким Мехлу, 67), Берат Джімсіті (Матті Кальдара, 90), Крістіан Ромеро - Ремо Фройлер, Мартен де Рон, Маттео Пессіна ( Руслан Малиновський, 90), Йосип Ілічич (Луїс Мурьель, 82) - Дуван Сапата.

Стадіон «Сан-Сіро» (Мілан, Італія).

Арбітр: Мауріціо Маріані (Рим, Італія).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Клим Лавренюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 12:21 7

Наставник може не допрацювати до кінця сезону

Коментарі