Рустам ХУДЖАМОВ: «Лунін не винен у першому голі, у другому - 50 на 50»

Відомий український воротар вважає, що Андрію не вистачило ігрової практики

Колишній голкіпер «Шахтаря» і збірної України Рустам Худжамов оцінив дії Андрія Луніна під час пропущених м'ячів у дебютному матчі за мадридський «Реал».

«У першому пропущеному голі ніякої провини Андрія немає. Тому що на ближній стійці було досить багато футболістів, які не давали йому можливості вийти на м'яч. На перехоплення він теж зіграти не міг, тому що він, як воротар, повинен був перекривати ближній кут. Він зміщувався по траєкторії м'яча. Тут помилка захисників, які дали виграти м'яч на ближній стійці і відпустили на дальній. Андрій зміщувався на подачу, а на простріл не було шансів зреагувати. Я так розумію, він погано бачив момент, коли гравець «Алькояно» виграв м'яч. Тому ніякої його провини в цьому голі не бачу.

У другому пропущеному - 50 на 50 вина Андрія. Хочу нагадати, як давно він не грав, це відчувалося у його грі на виходах. Він добирався до м'яча, може, не так чітко грав. Андрій вирішив піти на перехоплення м'яча, але атакуючий гравець виявився швидшим. Робив він все правильно - грав на випередження, йшов на м'яч, але трохи не розрахував. Тут 50 на 50, дуже важка ситуація, тому що простріл був з лінії штрафного майданчика. Не сказав би, що це 100% його вина. Можливо, міг зіграти трохи швидше», - сказав Худжамов.

Володимир Клепач Джерело: Бомбардир
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 05 липня 2024, 23:15 5

Марта Костюк та Даяна Ястремська завершили виступи на трав'яному мейджорі

Коментарі