Шанси великі! Павелко розкрив деталі боротьби УАФ за скасування техпоразки

Апеляція щодо матчу Ліги націй проти Швейцарії буде розглянута 16 лютого

Президент УАФ Андрій Павелко розкрив деякі деталі апеляції щодо технічної поразки збірної України в матчі Ліги націй проти Швейцарії, яка буде розглянута 16 лютого.

«Хочу всіх привітати зі святами, які у нас пройшли. Як і багато, сьогодні з ранку, пірнув в ополонку і отримав заряд енергії на рік майбутній.

2020 рік був непростий. Я думаю, що для України і світу в цілому. Найголовніше, що ми змогли дограти сезон, повернути уболівальників на стадіони і у нас навіть був рекорд по глядачах в Лізі націй, отримавши одну з найкращих оцінок від УЄФА.

Ми побачили, що при всіх викликах пандемії футбол триває, і я впевнений, що ці випробування повинні залишитися в історії. Але у нас ще залишився боржок за минулий рік.

Я впевнений, що наша збірна зробила все можливе, щоб гра зі Швейцарією відбулася. Я вдячний гравцям і тренерському штабу, що до кінця йшли до мети.

Наше завдання - повернути в спортивне русло це питання. Не можу зараз розкривати багато наших юридичних моменти, але шанси дуже великі.

Не тільки прецедент «Ювентуса» і «Наполі», але й інші приклади в історії футболу при пандемії дають непогані шанси. Над кейсом працює група юристів-міжнародників зі Швейцарії, Іспанії, США та України. Впевнений, що ми залучимо всі наші доводи, вони у нас готові.

Можу сказати уболівальникам, що наша позиція сильна і впевнена. Ми дуже чекаємо, що вболівальники допоможуть у відбіркових матчах ЧС-2022, які чекають нас в цьому році».

ШЕВЧЕНКО: «На Євро-2020 для початку наше завдання - вийти з групи»

Микола Степанюк Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 07:56 0

26 квітня королівський клуб обіграв «Реал Сосьєдад» 1:0

Коментарі