Відомий ліміт, за який не перевалить зарплата Коваленка в Аталанті

В Італії півзахисник, ймовірно, буде отримувати більше, ніж у «Шахтарі»

Ще одне італійське джерело повідомляє про майбутній трансфер 24-річного українського хавбека Віктора Коваленка з «Шахтаря» в «Аталанту».

За інформацією Prima Bergamo, «Аталанті» дійсно вдалося узгодити з Коваленком умови 4-річного контракту. При цьому, італійський клуб буде платити українцеві не більше 2 мільйонів євро на рік, що є граничною сумою в зарплатній відомості «Аталанти».

Втім, точна сума джерелом не розкривається, а замість цього відзначається, що керівництву клубу з Бергамо вдалося переконати Коваленка амбітністю свого проекту.

Раніше La Gazzetta dello Sport розкривала зарплати всіх гравців «Аталанти» в нинішньому сезоні. Найбільш високооплачуваним футболістом команди є Алехандро Гомес, який отримує по 2 мільйони євро на рік, однак аргентинець в січні, ймовірно, покине клуб. Український легіонер «Аталанти» Руслан Маліновський отримує 1 мільйон євро за сезон.

Відзначимо, раніше у вітчизняній пресі повідомлялося про те, що в «Шахтарі» Віктор Коваленко отримує близько 60 тисяч євро на місяць.

Читайте також: Хід Коваленка

Олексій Сливченко Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 травня 2024, 07:22 0

Андрій очікує на рішення Карло Анчелотті

Коментарі