ТАЙСОН: «Хочеться привітати місто Донецьк, подякувати за підтримку»

Хавбек «Шахтаря» – про вихід в 1/16 фіналу Ліги Європи

Півзахисник донецького «Шахтаря» Тайсон прокоментував нічию з міланським «Інтером» (0:0) в матчі заключного туру групового раунду Ліги чемпіонів.

«Команду і тренера хочу привітати за все, що вони зробили. Грати проти «Інтера» дуже складно. Ми, звичайно, засмутилися, що не потрапили в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів і ті два матчі, які ми програли «Боруссії М», ми до сьогоднішнього дня думаємо, чому так сталося. Ми могли б пройти далі, якби не пробачили стільки м'ячів з «Боруссією». Зараз треба не втрачати концентрацію, адже у нас ще є національний чемпіонат, ми зараз не на першому місці і нам це не подобається. Потрібно відіграти останній матч в цьому році, потім відпочити і після цього думати про те, що ми зможемо.

Які моменти запам'яталися? Був удар у Майкона, я не зовсім точно пробив лівою ногою. У нас була тактична схема, стратегію ми відпрацювали, тому ми зараз не можемо шукати якісь відмовки, нам потрібно скористатися тим, що ми пройшли далі з такою складною групи і привітати Каштру, тренерський штаб, нашого президента, який нам дуже-дуже допомагає і підтримує нас завжди. У нас є все, щоб працювати. Звичайно, хочеться привітати місто Донецьк, подякувати за підтримку, яку вони нам постійно забезпечують і привітати колектив», - сказав Тайсон.

Нагадаємо, цей результат вивів «гірників» до 1/16 фіналу Ліги Європи.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 12:42 0

Поєдинок пройде 19 травня о 18:00 за Києвом

Коментарі