КАШТРУ: «У Інтера було два моменти за всю гру, в другому таймі - нуль»

Головний тренер донецького «Шахтаря» - про нічию з італійцями

Наставник донецького «Шахтаря» Луїш Каштру прокоментував нічийний результат у матчі шостого туру групового раунду Ліги чемпіонів проти «Інтера» (0:0), який дозволив донецькому клубу вийти до плей-офф Ліги Європи.

«У двох попередніх матчах проти «Інтера» нам не вдавалося атакувати так, як ми цього хотіли. У першому таймі це теж не виходило, але в другому - вдавалося все частіше і частіше. Ми могли атакувати, володіти м'ячем на половині поля «Інтера» і бути агресивними.

Ми грали в лінію з трьох захисників. Хотіли, щоб Додо і Тайсон відповідали за фланги у всю довжину. Хотіли, щоб Тайсон і Тете, як і в другому турі, формували лінію з 5-6 гравців. Це були доступні футболісти для виходу в атаку. Хлопці всі були готові атакувати, але в першому таймі виходило не кращим чином. У другому таймі стало краще.

Також ми хотіли, щоб троє гравців півзахисту, Марлос, Майкон а також Віктор Коваленко, який грав десятку, закривали доступ до Лукаку і Мартінеса. Їм вдалося накривати нападників. Ми хотіли, щоб або Тете, або Тайсон контролювали Брозовича. На щастя, все спрацювало.

В «Інтера» було два моменти за всю гру, в другому таймі - не було. Так, вони намагалися дістатися до наших воріт, але ми завжди контролювали гру. Тому що Степаненко разом з Хочолавою і Бондарем формували лінію з 3-х гравців, яка не дозволяла їм діяти найкращим чином», - сказав Каштру в ефірі телеканалу «Футбол 2».

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Світ азарту | 04 липня 2024, 04:28 1

Сам Артем із президентом «Динамо» в азартні ігри не грав

Коментарі