Ювентус - Динамо. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Кожен вирішує свої завдання

Після четвертого туру «Ювентус» достроково оформив вихід у плей-оф Ліги чемпіонів, а «Динамо», навпаки, шанси на вихід із групи втратило. Тому в останніх двох матчах команди вирішуватимуть локальні завдання: «Стара синьора» постарається посунути з першого місця «Барселону», а команда Мірчі Луческу буде не на життя, а на смерть битися з «Ференцварошем» Реброва за місце в Лізі Європи.

«Ювентусу», щоб зберегти шанси на перемогу в квартеті G, потрібно в п'ятому турі набрати не менше очок, ніж «Барселона». Для «Динамо» за будь-якого результату все буде вирішуватися в очній зустрічі на НСК «Олімпійський» із «Ференцварошем». А той, хто візьме очки в п'ятому турі - отримає перевагу перед очним протистоянням.

«Ювентус» підходить до поєдинку з «Динамо» не в найкращому стані. У суботу туринці знову втратили очки, не зумівши на виїзді обіграти «Беневенто». У Серії А «Стара синьора» займає незвичне для себе четверте місце, маючи всього чотири перемоги і п'ять нічиїх в дев'яти матчах. За інформацією італійської преси, після цієї гри в роздягальні туринців виник конфлікт між деякими гравцями і Андреа Пірло на грунті тактики. Нібито Мората і Кулусевскі не до кінця розуміють, які позиції їм потрібно займати в обороні, а Пірло про це не говорить. Навряд чи, звичайно, це відповідає дійсності, але ситуація, відверто кажучи, нездорова.

Поєдинок з «Беневенто» пропускав Кріштіану Роналду, який зіграв у цьому сезоні зіграв за «Ювентус» 7 матчів, в яких забив 9 голів і зробив гольову передачу. За словами Пірло, португальцю потрібен був відпочинок, тому його не задіяли в останньому турі Серії А. Чому Кріштіану вирішив відпочити не в матчі Ліги чемпіонів, який, по суті, не має для «Ювентуса» турнірного значення, наставник не уточнив. Але щось підказує, що рекордсмен Ліги чемпіонів за голами сам вирішив, в якому матчі грати, а в якому відпочивати. Все-таки до рекорду за голами в Серії А Кріштіану далеко...

Вибору португальця напевно зрадів Віталій Миколенко. Захисник «Динамо» напередодні гри з «Барселоною» шкодував, що не зміг зіграти проти Ліонеля Мессі (матч в «Барселоні» він пропустив через коронавірус). У Києві через коронавірус не грав сам Роналду, але в Турині зустріч Роналду і Миколенка відбудеться. У матчах збірних України і Португалії в кваліфікації Євро-2020 Миколенко двічі закрив Роналду. А після гри в Лісабоні Роналду, на питання про те, хто йому сподобався у складі суперника, відповів: «Їхній лівий захисник. Жорсткий хлопець».

У Турині Мірча Луческу зможе розраховувати на Віктора Циганкова і Жерсона Родрігеса, які здолали коронавірус. Капітан «Динамо» зіграв напередодні з «Ворсклою» і був, мабуть, головною опцією команди в атаці поряд з Вербичем, який діяв на позиції центрфорварда. Очевидно, що і в матчі з «Ювентусом» Луческу віддасть перевагу в атаці словенцю, який краще, ніж Супряга, чіпляється за м'яч і, відповідно, більш ефективний в атаці.

Але і без втрат теж не обійшлося. На тренуванні перед грою з «Ворсклою» отримав пошкодження Віталій Буяльський та, швидше за все, в цьому році він більше не зіграє. Прикро, що травмувався хавбек в зіткненні з партнером по команді - Денисом Гармашем. Замість Буяльського в Турині може зіграти як сам Гармаш, так і Шепелєв.

У «Ювентуса» під питанням центрбеки Демірал і К'єлліні, а також легендарний Буффон.

Цікаво, що поєдинок «Ювентус» - «Динамо» розсудить арбітр-жінка. Вперше матч Ліги чемпіонів довірили 36-річній француженці Стефані Фраппар, яка раніше в міжнародній кар'єрі обслуговувала Суперкубок УЄФА між «Челсі» та «Ліверпулем», а також три матчі Ліги Європи, включаючи «Лестер» - «Зоря».

Орієнтовні склади:

«Ювентус»: Щесни, Данило, Бонуччі, де Лігт, Алекс Сандро, Кулусевські, Рабьо, Бентанкур, Бернардескі, Мората, Кріштіану Роналду

«Динамо»: Бущан, Кендзьора, Забарний, Попов, Миколенко, Шепелев, Сидорчук, Шапаренко, Де Пена, Циганков, Вербич

2 грудня, середа

«Ювентус» - «Динамо»
Турін. «Альянц Стедіум». 22:00
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 2» та відеосервісі MEGOGO
ЮВЕНТУС - ДИНАМО. ТЕКСТОВА ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Стефані Фраппар (Франція)
Прогноз Sport.ua - 1:1
  • 1.29
  • 6
  • 13
Сделать ставку
  • 1.28
  • 6.30
  • 10.50
Сделать ставку
  • 1.28
  • 5.60
  • 13.5
Сделать ставку

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 15:11 0

Важливі події у всіх видах спорту спільно від Sport.ua та GGBET

Коментарі