ШЕВЧЕНКО: «Ми зробили все, щоб матч зі Швейцарією відбувся»

Головний тренер збірної України - про скасування матчу Ліги націй

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився думками про скасування матчу Ліги націй Швейцарія - Україна.

- В першу чергу, це дуже неприємно. Ми були готові грати, у нас була достатня кількість гравців з негативними тестами для того, щоб провести зустріч. Рішення приймала влада Люцерна. Тепер будемо чекати рішення УЄФА. Жодної провини нашої тут немає. Ми всі розуміли ситуацію, в якій ми знаходимося. Останнє, що я міг собі уявити - що можуть скасувати матч.

- В Іспанії збірну України тримали, багаж затримували. Зараз у Швейцарії така ситуація. Є відчуття, що побоюються нас?
- Мені б хотілося, щоб зовсім по-іншому все це було, якщо є якась повага. Деякі моменти були. Так зустрічати гостей, команду - це було неправильно.

Хочу подякувати хлопцям за ту стійкість, яку вони проявили, за бажання, яке вони показали. За вміння, команда грала в хороший футбол. Ми завоювали 6 очок, граючи з найкращими командами світу. У нас були прекрасні матчі, я залишився дуже задоволений цим турніром і хлопцями. Дуже багато новачків зіграли на гідному рівні. Всім бажаю якнайшвидшого одужання. Сподіваюся, що гравці подолають хвороби і швидше повернуться в свої рідні клуби. Гратимуть і радувати вболівальників.

- Який вихід ви бачите з цієї ситуації, знаючи, який насичений календар?
- Я ще раз вам повторюю: є орган, який буде з цим розбиратися. Ми зробили все для того, щоб цей матч відбувся. У нас було достатньо гравців з негативними тестами, щоб провести цей матч, - сказав Шевченко.

Нагадаємо, вчорашній поєдинок Ліги націй Швейцарія - Україна був скасований за рішенням органів кантону Люцерн. Сьогодні синьо-жовті повернулися додому, тому офіційно листопадовий збір завершено.

Володимир Клепач Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 12 травня 2024, 08:37 2

В австралійському Перті український боксер виборов титул чемпіона світу IBF

Коментарі