Олег ШЕЛАЄВ: «На Динамо ця невдача ніяк не вплине»

Спеціаліст висловився про перемогу «гірників» над киянами

Екс-гравець збірної України Олег Шелаєв підбив підсумки поразки «Динамо» від «Шахтаря» (0:3) у поєдинку 9-го туру УПЛ.

«Якщо абстрагуватися від гри команди, то завжди можна сказати, що в невдачі винен, в першу чергу, тренер. Неправильний вибір складу, помилки в підготовці і так далі - звичайний набір звинувачень на адресу коуча. Але, в даному випадку, слід пам'ятати, що в поразці «Динамо» є і об'єктивні причини. Це і менший термін - в один день, на відновлення після Ліги чемпіонів, і більше число вибулих з ладу основних виконавців.

Луческу перед матчем з «Шахтарем» потрапив у патову ситуацію. Румунський фахівець, вибираючи тактику на цю гру, змушений був відмовитися від високого пресингу - зазвичай, настільки ефективного в протиборстві з гірниками. Кияни зрозуміли, що на це їм просто не вистачить сил.

На біло-синіх дана невдача ніяк не вплине - у них є пом'якшувальні обставини. «Динамо» може пояснити собі, чому таке сталося. Що стосується «Шахтаря», то для нього перемога над киянами була необхідна для реабілітації після фіаско в матчі з «Боруссією», і можливістю скоротити відставання від «Динамо».

Вилучення Сидорчука? В динаміці всі бачилося так, що особливо грубого порушення проти Корнієнка не було. Але Катерина Монзуль, як з'ясувалося, відразу прийняла невірне рішення і показала Сидорчуку тільки жовту картку. При повторі епізоду стало ясно - це стовідсоткове вилучення. Після підказки суддя виправила свою помилку», - сказав Шелаєв.

Максим Гаптар Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 08:19 2

Олександр та його команда не очікували такого результату, Денис завоював титул WBO у легкій вазі

Коментарі