Віктор СКРИПНИК: «Поки що у нас тільки негативний досвід з цих ігор»

Наставник «Зорі» відповів на запитання журналістів після матчу з АЕКом

Головний тренер луганської «Зорі» Віктор Скрипник прокоментував поразку від грецького АЕКа (1:4) в третьому турі групового раунду Ліги Європи.

- Враження від гри таке - повторюється минула гра, практично, яка пройшла тиждень тому. Старалися, розмовляли, тренувалися, намагалися увійти в гру правильно. Але коли знову на початку матчу пропускаємо м'ячі - це вже починає дратувати. Невміння правильно зіграти з м'ячем позначається в таких іграх. Ті помилки, які допускаються в УПЛ, категорично не сприймаються в єврокубках. На жаль, у нас тільки негативний досвід зараз. Сумувати ніколи, адже у нас через 3 дня нова гра - в українському чемпіонаті. Один з лідерів нинішньої турнірної таблиці приїжджає до нас, тому є шанс реабілітуватися. Ми хочемо якомога краще налаштуватися, підготуватися і в неділю вийти на поле з новими силами. Перед перервою на ігри збірних бажаємо добитися перемоги, ми граємо вдома. На сьогодні це наша головна мета.

- Виходячи з 3-х минулих ігор, що потрібно змінити?
- Всі якості потрібно розвивати. Ми маємо те, що маємо. По грі: ми використовуємо домінуючий футбол, ми з хорошими командами так само граємо в наш футбол. Індивідуальні якості, підбір-відбір м'яча, правильну поведінку з м'ячем, в деяких моментах потрібно зіграти одночасно і тонко, і гостро, в таких іграх вище згадані пункти є головними. Це ті моменти, які нас віддаляють від результату. Гра з «Брагою» показала, що потрібно нам розвивати результативність, адже суперник створив 2 небезпечні моменти і забив 2 голи, а у нас достатньо небезпечних моментів, пробиття по воротах, а результативності не вистачає. Сьогодні схожа гра, так само пропустили на перших хвилинах матчу - сталося якесь дежавю в цей момент. Це ті нюанси, які відіграють вирішальну роль. Сказати, то потрібно все міняти - немає, потрібно вносити коригування. Бажання у хлопців є, вони для цього і виходять на поле, ніхто не грає абияк. На жаль, поки що у нас тільки негативний досвід з цих ігор.

- Наскільки ви оцінюєте сьогоднішню гру хлопців?
- Ми не зіграли в той футбол, який ми можемо. Якість гри непогана, а вирішальні моменти, коли тобі потрібно більше домінувати, використовувати всі моменти - не призводять до результату. Для того, щоб нам забити гол супернику потрібно якомога більше створити моментів. До нас приїжджають команди і з перших кроків уже м'яч в сітці воріт. Це те, що створює різницю між нами і суперником. Сьогодні ми не зіграли так, як ми можемо, на жаль.

Денис Шаховець Джерело: ФК Зоря Луганськ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Зимові види | 29 вересня 2024, 11:18 7

Дика заява від Єлєни Вяльбе

Коментарі