Минай і Рух розкатали нульову нічию

У «битві аутсайдерів» було багато боротьби, але не було забитих м'ячів

Порівняно з попереднім матчем головний тренер «Миная» Василь Кобін зробив певні зміни в стартовому складі: замість Каніболоцького і Матича на поле вийшли Попович та Лопирьонок, причому для останнього це була 50-та гра в УПЛ. Іван Федик після поразки його підопічних від «Зорі» та враховуючи відсутність дискваліфікованих трьох гравців, зробив ряд перестановок. Замість Дуця, Мартинюка, Русина, Гагуна та Мисика у гру вступили Парамонов, Копина, Кухарук, Климчук та Руніч, який дебютував у складі «Руху», а в минулому чемпіонаті виступав за «Карпати».

Обидві команди жваво розпочали свій перший поєдинок в УПЛ. Вже в дебюті гри атаки господарів двічі завершувалися ударами Маємбе, але легіонеру «Миная» явно бракувало влучності. Закарпатці більше володіли м'ячем, але гості майже всією командою зустрічали розвиток атак «Минаю» і небезпечних моментів біля воріт Бандури не виникало.

У середині тайму після пасу Шиндера на ударній позиції в центрі штрафного майданчику опинився Нурієв, але Бандура на мить встиг випередити капітана «Минаю». Небезпечно виконував штрафний удар Саків, але воротар перевів м'яч на кутовий. Гравці обох суперників з великим бажанням діяли на полі і гострої боротьби не бракувало. У підсумку після зіткнення медичну допомогу довелося надавати Меліченку та Рунічу. До завершення першого тайму командам так і невдалося змінити нулі на табло ужгородського стадіону.

На початку другої половини зустрічі м'яч таки опинився в сітці воріт, а саме команди господарів, проте арбітр Монзуль зафіксувала гру рукою Стаменковича. Згодом Кухаревич вийшов на ударну позицію, але пробив в руки Поповичу. Також рятує ворота і Бандура, парируючи удар низом Нурієва. Активно увійшов в гру і джокер «Минаю» Кожанов. Перший з дальніх ударів Дениса не без проблем парирував Бандура, а згодом м'яч пролетів над поперечиною воріт.

У заключні хвилини поєдинку господарі поля намагалися вирвати перемогу. Небезпечно пробивав по воротах Меліченко, проте Гліга вчасно вибив м'яч на кутовий. Гості також прагнули під завісу матчу вирвати перемогу, виконали декілька стандартів, проте оборона «Миная» зіграла надійно.

У підсумку поєдинок турнірних та географічних сусідів завершився без голів. При цьому «Рух» не забиває голів в чемпіонаті вже 420 хвилин поспіль. Разом з тим, підопічні Івана Федика нарешті повертаються додому з першим гостьовим очком в УПЛ.

Українська Прем'єр-ліга. 8-й тур.

«Минай» - «Рух» - 0:0

Кирило Меліченко (41), Олександр Сніжко (57), Максим Лопирьонок (68), Тарас Саків (90).

«Минай»: Андрій Попович - Тарас Саків, Максим Лопирьонок, Шеммі Майембе (Олександр Маткобожик, 61) - Андрій Ткачук, Кирило Меліченко, Олександр Сніжко (Олексій Хахльов, 76), Данило Книш (Дмитро Павліш, 90), Василь Пиняшко (Денис Кожанов, 61) - Анатолій Нурієв, Антон Шиндер (Рустам Ахмедзаде, 76).

«Рух»: Олександр Бандура - Мілош Стаменкович, Ерік Гліха, Вадим Парамонов (Ігор Дуць, 46) - Юрій Климчук, Юрій Копина, Андрій Кухарук, Богдан Бойчук, Валерій Федорчук, Василь Руніч (Остап Притула, 78) - Микола Кухаревич.

Стадіон: «Авангард» (Ужгород).

Арбітр: Катерина Монзуль (Харків).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Юрій Назаркевич Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баскетбол | 04 травня 2024, 03:40 0

Вирішальний 5-й матч серії відбудеться 8 травня на арені «Монако»

Коментарі