Агент Мілевського: «У пріоритеті - повернення в УПЛ»

Олександр Панков - про майбутнє Артема Мілевського

Агент Артема Мілевського Олександр Панков розповів про майбутнє форварда «Динамо» Брест:

«У Артема 31 грудня 2020 року завершується контракт з брестським «Динамо». Поки що пропозицій про його продовження йому не надходило. Є свої нюанси. Мілевський провів у Бресті хороший відрізок кар'єри, в нинішньому сезоні зіграв уже 33 матчі, майже у всіх виходив в основі. Тільки в останніх двох виходив на заміни через мікропошкодження.

Що стосується продовження кар'єри, то деякі ЗМІ неправильно трактували завершення контракту з «Динамо». Артем не закінчує кар'єру і не збирається. Він в хорошій формі. Просто в майбутньому ми в пріоритеті розглядаємо можливість його повернення в чемпіонат України. Прихід Артема в УПЛ без сумніву підбадьорить наш чемпіонат. Зараз вже ведуться переговори з декількома командами.

Думаю, після другого грудня, коли відбудеться кубковий матч динамівців, будемо визначатися. У пріоритеті для Артема Україна, але також є варіант з клубом на Кіпрі. Також кличуть в один з азіатських клубів, але не в Китай. За цими варіантами є конкретика, але, повторюся, в пріоритеті у Артема Україна і команда, яка буде ставити перед собою амбітні і високі цілі, щоб приносити користь. Аби на що-небудь розмінюватися футболіст теж не буде».

Раніше повідомлялося про те, що на Мілевського претендують два клуби УПЛ.

Олег Дідух Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 18:31 9

«Слідом за Мишком по тренувальній базі!»

Коментарі