ЛУЧЕСКУ: «Гол у кінцівці? З боку Ференцвароша був фол в атаці!»

Наставнику «Динамо» шкода втрачених очок у матчі ЛЧ з «Ференцварошем»

Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу підвів підсумки матчу 2-го туру ЛЧ проти угорського «Ференцвароша» (2:2):

«Ми дуже добре провели перший тайм. А в другій половині зустрічі не реалізували кілька хороших підходів до воріт суперника - неправильно приймали рішення, прагнули діяти за рахунок індивідуальних якостей, коли треба було віддати пас. В результаті, не зуміли забити третій м'яч, маючи для цього всі можливості.

Ми домінували, але пропустили цей перший гол. Після цього суперник відчув кураж, став більше атакувати. Що стосується другого пропущеного нами гола, то мені здалося, що в цьому епізоді з боку «Ференцвароша» був фол в атаці. Незрозуміло, як наш суперник забив, треба переглянути цей момент, щоб дати йому якусь оцінку.

Шкода втрачених очок, ми грали краще за суперника і заслуговували на перемогу. У нас все виходило, за винятком цих двох помилок, які призвели до голів у наші ворота, а також втрачених можливостей в атаці, про які я вже сказав. Не змогли виграти в матчі, в якому домінували. Але взяли одне очко в гостях, у нас є ще домашня гра з «Ференцварошем». Рухаємося далі.

Звичайно, ми прагнемо і будемо прагнути перемагати в кожному матчі, але в цій групі дуже складно грати, враховуючи те, хто у нас в суперниках. Так що наше завдання - продовжити навесні виступ в єврокубках», - сказав Луческу в ефірі телеканалу «Футбол 2».

Микола Степанюк Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:01 3

«Ліверпуль», незважаючи на втрату шансів на титул АПЛ, зумів виконати завдання мінімум

Коментарі