Віктор СКРИПНИК: «Прикро програвати, але можна почерпнути багато хорошого»

Наставник «Зорі» – про поразку у виїзному матчі з «Лестером»

Головний тренер луганської «Зорі» Віктор Скрипник прокоментував поразку від англійського «Лестера» (0:3) в першому турі групового раунду Ліги Європи.

- Я, крім як подяки моїй команді, в принципі, інших слів не можу знайти. Ми грали сміливо. Клас є клас, від цього нікуди не втечеш. Ми награли на свій гол, можна так сказати. Так що не кажу, що ми раді такому результату. Звичайно, прикро програвати, не хочеться, але з таких ігор можна почерпнути дуже багато хорошого. Будемо старатися. Далі у нас дві домашні гри: португальці та греки. Будемо не тільки реабілітовуватися, а й намагатися набирати пункти, щоб відповідати ситуації в таблиці.

- Ви виставили сьогодні досить сміливий атакуючий склад. Чи не пошкодували про це під час гри?
- Анітрохи. Ми завжди так граємо, ми хочемо так грати. Хлопці хочуть так грати. Я до гри говорив, що хотів виставити швидких хлопців, які попереду створюють тиск, що ми, в принципі, і робили. Ми добре зіграли ті ж півгодини. Нічого такого не було з позиції суперника. Так, контроль м'яча, якісні і добротні гравці, але моя команда гідно виглядала.

- Ви зробили подвійну заміну в атаку, це Гладкий і Перович. Чи можна сказати, що ви тоді вже йшли ва-банк?
- Ну, звичайно, яка різниця, 0:3 програєш чи більше? Хотілося позитиву зібрати, гол забити. І той же досвід для хлопців молодих. Не хотілося, щоб просто проїздили: шість годин літати і не зіграти з «Лестером». Хлопці заслужили, це теж важливу роль грає. Ще раз кажу: хто виходив на поле і був на полі, вони гідно виглядали. Ми задоволені ними.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:20 6

Між Шахтарем та Динамо зберігся інтервал у 4 очки за 4 тури до фінішу

Коментарі