Йожеф САБО: «Реал програв Шахтарю ще до гри»

Спеціаліст задоволений перемогою української команди

Колишній головний тренер збірної України Йожеф Сабо прокоментував перемогу донецького клубу над мадридським «Реалом» (3:2) в матчі першого туру групового раунду Ліги чемпіонів.

«Феноменальний результат. «Реал» був покараний за піжонство по відношенню до «Шахтаря». Мадридці вийшли на поле, думали, що у «гірників» напівлівий склад і зараз вони швидко виграють. Насправді, «Реал» програв цей матч ще до гри. І міг пропустити не три голи, а всі шість. «Реал» давав багато простору гравцям «Шахтаря», а у донеччан молоді та швидкі гравці, їм тільки це і треба було. При цьому «гірники» грали без шести основних гравців і здобули феноменальну перемогу. Молодці.

Звичайно, в перерві Зідан спробував внести корективи, накрутив гравців, заміни зробив. «Реал» забив два голи, але провини Трубіна в них немає.

Тепер до «Шахтаря» приїде «Інтер». Але у італійців не така оборона, як у «Реала». Вони свої ворота не відкриють. Крім того, італійці не так давно грали з «Шахтарем», та й «Інтер» приїде до Києва, вже подивившись, як «гірники» розібралися з мадридцями. Думаю, нічия теж буде хорошим результатом.

Звичайно, «Шахтарю» можна боротися за вихід з групи. І якщо «Динамо» зосередиться на боротьбі за третє місце з «Ференцварошем», то «Шахтар» може чіплятися за боротьбу з «Інтером» і «Реалом», тому що в їхньому складі є молоді талановиті футболісти, а у «Динамо» таких хлопців поки немає», - сказав Сабо.

Максим Гаптар Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 19:56 5

Український вінгер відіграв 76 хвилин проти «Вест Гема»

Коментарі